Tüvtürk Muayene Sürecinde Fren Değerleri Belirsizliği

15 Kasım 2024 16:07

Denizli Tüvtürk araç muayene istasyonunda vizeye girdim. Aracın sağ sol fren değerleri arasındaki fark 0/40 çıktı muayene istasyonundaki teknisyen 0/30 altında olması gerektiğini söyledi. Vizeden kaldım. İkincisini tamir yaptırıp fren testine girdim. 0/30 altına indi. İkincisinde tekrar 0/40 üzerinde diye tekrar bıraktı. Ben aracımı vizeye neye göre hazırlayacağım bilemedim. Sırf milletin cebindeki paraya göz dikmiş bir anlayış. Yazıklar olsun. İllaki çıkar çıksında

16 Kasım 2024 15:05 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup, inceleme sonrası tekrar dönüş sağlanacaktır. Her türlü soru ve sorununuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, güvenli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

19 Kasım 2024 12:18

İzmir'de muayeneye girdim, arka fren ayarı bozuk deyip gönderdiler. Neye göre. İtiraz hakkımız olmalı, tekrarlatılmalı. Çünkü zaten randevu alamıyorsun, veriyorlar on beş gün sonrasına

Aynen, itiraz hakkımız olmalı tekrar yaptırıp bir daha gidiyorsun. Geçemedin diyorlar

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk'ten Ücret İadesi Alınamıyor, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

11 Haziran 2025 15:07