Gisbir Hastanesi Acil Doktoru Şikayet

08 Nisan 2024 15:38

Gisbir Tuzla Hastanesi acil servisinde M***** Bey acil servis doktoru olarak görev alıyordu. Kendisine çok halsiz olduğumu enfeksiyonumun olduğunu ve dişimin kırıldığı bu sebepten ağrılarımın arttığını ağzımın uyuştuğunu söyledim. "o zaman dişçiye git" diye bir cevap aldım. Diş doktoruna gittiğimi ama anlık çözüm bulamadıklarını ve ağrımın olduğunu söyledim. "Benden ne istiyorsun" diye bir soru sordu. Şaşırdım ve ağrımın olduğunu iyi olmadığımı söyledim. Ağrı kesici yapalım dedi vardır bildiği diye kabul ettim. İşe gitmediğim için rapor rica ettim ve önce bir gün verelim dedi sonra veremeyeceğini belirtti. Sebebini sorduğumda 5 senelik görevinde diş için rapor vermediğini söyledi. Halsiz olduğumu ağrımın olduğunu tekrar etmeme rağmen doktorluk görevini yapmak yerine benimle zıtlaşmayı tercih etti. Gisbir Hastanesi bir daha asla tercih etmeyeceğim ve ettirmeyeceğim bir hastane olarak aklımıza kazındı. Acil servis adı üstünde "acil" olan hastalara müdahale etmeyecekse lütfen kapatın gidin.

Gisbir Hastanesi Gisbir Şikayet Dahiliye

23 Ocak 2024 13:39

03 Ekim 2023 09:48
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Gisbir Hastanesi'nden Şikayetçiyim

29 Eylül 2023 10:25