Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Turyol Şirketi'ne Sakız Adası Güney Ada Turu İle İlgili Şikayet

Turyol Şirketi'ne Sakız Adası Güney Ada Turu İle İlgili Şikayet
Zehra
30 Mayıs 2024 15:07

26 Mayıs'ta düzenlediğiniz sakız adası güney ada turu'na katıldım ve yaşadığım olumsuzlukları sizinle paylaşmak istiyorum.

Pyrgi köyü'ne giderken otobüsün tekerleği patladı ve 10 dakikalık mesafe olduğu için patlak tekerlekle yola devam edildi. Daha sonra otobüs değiştirildi. Bu durum hem güvenlik açısından endişe vericiydi hem de tur kalitesini olumsuz etkiledi.

2. Tur kapsamında götürüldüğümüz karfaza'daki lokanta, bölgeye göre inanılmaz pahalıydı. Porsiyonlar küçüktü; örneğin, bir meze 16 euro idi. Bu fiyatlar, turistik bir bölge için bile kabul edilemez düzeydeydi.

3. 17:30'da feribot biletimiz olduğunu belirtmemize rağmen, tur rehberleri bizi feribota yetiştireceklerini söylediler. Ancak, 17:20'de feribot kapısına vardık ve uzun bir sıra ile karşılaştık. Öne geçmek için insanlardan rica etmek zorunda kaldık. Ayrıca, 17:30 feribotunda kapasiteden çok daha fazla kişi vardı. Bu durum, tekelleşmenin ve organizasyon eksikliğinin bir göstergesidir.

Yaşadığım bu olumsuz deneyimlerden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Turyol şirketi olarak bu tür sorunlara çözüm bulmanızı ve hizmet kalitenizi artırmanızı bekliyorum.

06 Haziran 2024 11:13 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamız olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kapasite aşmamızın mümkün olmadığını belirtmekte fayda görür, ayrıca aynı gün 18.30 'da ek seferimizin olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz, Saygılarımızla

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Turyol'un Çeşme-Sakız Turu Hayal Kırıklığı Yarattı

Dilara
01 Eylül 2024 21:44
H. Can sonuçtan hiç memnun değil

H. Can
24 Ağustos 2024 13:15

Turyol Çeşme Ve Sakız Adasında Yaşanan Sorunlar

Adnan
08 Eylül 2024 13:29

Turyol Hizmet Yok, Mağduriyet Hat Safhada!

29 Temmuz 2024 19:10

Bensu