Turkuaz Seramik Klozet Kapağı Menteşesi

Turkuaz Seramik Klozet Kapağı Menteşesi
19 Aralık 2023 21:073.179
Fatih'in Teşekkür Mesajı
Turkuaz Seramik Kalite Sorumlusu Emre Aydoğdu Bey hemen geri dönüş yaparak gerekli parçaların teminini sağlayıp tarafıma kargo ile iletilmesini sağladı. Kendilerine ve firmaya bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemen dönüş yapıp ilgilenmeleri bile benim için yeterli idi. Sadece bu denli büyük firmaların yedek parça tedariğinin en azından online ortamda kolay bulunabilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

Turkuaz Seramik firmasına ait modelinden emin olmadığım soft kapanan klozet kapağı menteşesinin klozete sabitlenen tırnaklı kısmı kırıldı ve hiçbir yerde bulamıyorum. Gördüğüm kadarıyla da çoğu seride bu dizayn kullanılmış. İlgili fotoğrafı ekliyorum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Bir parça için uyumlu kapak aramak zorunda kalmayalım.

26 Aralık 2023 12:47

11 Kasım 2024 13:14

Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar kargom biraz önce ulaştı. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya çok teşekkür ederiz. Muhteşem bir sistem ve müthiş bir ekip. Tüm ekibinizi kutluyoruz. Başarlarınızın devamıdileklerimizle.👏👏👏👏🙂🙂🙂🙂

6 Kasım 2024 11:23

Merhaba iyi çalışmalar dün gece saat 19.30 sularında klozet kapağı menteşesi sorunumu firmanıza ilettim aynı anda kalite sorumlusu Emre bey den yanıt geldi. O saatte yanıt verilmesini hiç beklemiyordum. Çünkü mesai saati değildi. İhtiyacım olan yedek parçanın bugün için adresine gönderileceğini bildirdi. Bugün sabah yetkililer tarafından adresime gönderildiği bilgisini aldım. Kalite sorumlusu Emre bey ve tüm ekibinize çok teşekkürler. Müthiş bir ekip ve çalışma sistemi. Bravo arkadaşlar çalışmalarınızda başarılar.🙂🙂🙂🥲👏👏👏👍✊👊

Adem
Adem
3 Ekim 2024 10:13

Merhabalar, aynı sorunu bende yaşıyorum. Yedek parçalarını nerede bulurum.

Aykut
Aykut
8 Şubat 2024 17:09

Emre bey aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Bu ürünü hiçbir yerde bulamadık. Enezde ikamet eden Anne ve babamın evindeki klozet kapağı neredeyse 6 aydır aynı durumda ve parça temini yapamadığımız dan mağdur durumdayız. Nasıl iletişim kurabiliriz lütfen yardımcın olur musunuz?

Tayfun
20 Nisan 2025 19:501.373

"E**** Bey sağ olsun gerekli ara parçayı tedarik etti. İlgisi ve yardımları için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Turkuaz Seramik Klozet Fren Amortisörü Arızası

Turkuaz SeramikKlozet Fren Amortisörü Arızası

Elçin
Turkuaz Seramik Klozet Kapağı Problemi!

Turkuaz SeramikKlozet Kapağı Problemi!

Ömer
Turkuaz Seramik Sarardı Diye Değişim Yapıldı, Bu Defa da Değişim Yapılan Ürün Çatladı!

Turkuaz SeramikSarardı Diye Değişim Yapıldı, Bu Defa da Değişim Yapılan Ürün Çatladı!

Gülten
Turkuaz Klozet Kapağı Yerinden Çıkıyor Ve Yukarıda Durmuyor!

Turkuaz KlozetKapağı Yerinden Çıkıyor Ve Yukarıda Durmuyor!

Durmuş
Turkuaz Bella 48cm Klozet Fabrika Hatası Esneme Yapıyor