Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Türkler Global Healthy Services (Alanya) Aşırı Fatura Tutarı

02 Mayıs 2024 12:46

26 Nisan'da Alanya Türkler Mahallesi Şükrü Sipahioğlu sokak da bulunan Türkler Global Healthy Services (Alanya), dizimin arkasında şiddetli bir ağrısı nedeniyle gittik. Kaldığımızın otelin yönlendirmesi sonucunda buraya geldik. Şikayetlerimi aktardım dizime hiçbir şekilde bir yere vurmadığımı, sadece üstüne basamadığımı aniden çok şiddetli ağrım olduğunu söyledim. Röntgen çekelim dediler.

Röntgende bir şey olmadığını, sıvı azalmasından dolayı iltihap, ağrı olabileceğini söylediler. Ağrı kesici iğne yapıp tedaviyi sonlandırdılar. Turistik bir bölge olduğu için Euro ile çalışıyorlarmış. Özel sağlık sigortamız olduğu halde kapsamadığını belirttiler. Tedavinin fiyatını bilmediklerini belirttiler. Sadece muayene ücretini söylediler diğer ekstra ücretlerin merkezden bilgisinin geldiğine söylediler. Gece 1:30-2:00 gibi gittiğimiz serviste yarım saat bekledikten sonra merkezden gelen fatura tutarını toplamda 462 Euro yani 16.000 TL olduğunu söylediler.

Tabii ki şok olduk özel bir merkez ama röntgen ve iğne için 16.000 TL tutabileceğini hiç düşünmedik. Ödemeyi mecburen eşim yaptı. Verdikleri ilaçları kullandım ancak bir haftadır hiçbir şey düzelmedi. İzmir'de tekrar doktora gittim. Bize dedikleri röntgende zaten dizinizde ki problemler belli olmaz sadece kırık çıkınız varsa görünür bilgisini verdiler. MR çekilmesi gerek dediler. Bu bilgilerin bize Alanya'daki servis söylemedi ve sadece turistik bir bölge diye 16.000 TL ödeme aldılar böyle bir haksız kazanç olamaz. Üstelik tedavi de etmediler ve bir hafta ayağımın üstüne basamadım.

Kara sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Göz Muayenesi İçin 1539 Euro Ücret Ve Açıklama Yapılmaması

kisa-goz-muayenesi-icin-1539-euro-ucret-ve-aciklama-yapilmamasi-1.jpg
Brian sonuçtan hiç memnun değil

Venedik Dental Clinic Kötü Hizmet

02 Mayıs 2024 09:15

12 Ağustos 2025 08:15
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 18:35
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ali Çomut Diş Hk. Ve Asistanı

07 Şubat 2024 13:38