Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 13:32

55 atc 38 plakalı aracım için, aracı aldığım bayii aracılığıyla Türkiye Sigorta'dan kasko yaptırdım. Aracımla 15/04/2024 tarihinde bir kaza gerçekleştirdim. Aracım sıfır olduğundan polis Otokoç Samsun servisine çektirdi. Eksper, aracımın pert olduğunu bildirdi. Sigorta şirketi, 09.05.2024 10:00 saatlerinde 700 bin teklif etti. Aracımın sıfır olduğunu yeni değer klozu olarak kaskomu genişletilmiş Fiat kasko sigorta Poliçesi olarak yüksek yaptırdığımı bildirdim. 09.05.2024 16:00 saatlerinde Sigorta şirketi teklifini 769 bin olarak güncelledi. Fakat yeni değer klozunda 'Sigortacı, piyasa rayiç değerine bakmaksızın, aracın satın alındığı fatura üzerinde yazılı standart ya da opsiyonel aksesuarlar üzerinden aynı marka-model- tip ve aksesuarlara sahip piyasada ilan edilmiş olan peşin
anahtar teslim bedeli üzerinden hasar tazminatını öder.' maddesine istinaden şu anki Fiat sıfır araç liste fiyatını istemekteyim. Sigorta şirketi 10.05.2024 tarihi 10:30 saatlerinde rakamın güncellenemeyeceğini, bu fiyatı aralık ayı fiyatı + enflasyon olarak hesaplandığını söyledi. Fiat liste fiyatlarında 2023 yılına ait araç bulunmuyor fakat marka-model- tip ve aksesuarlarda değişiklik olmadan üretimi devam ediyor. Yeni değer klozu maddelerine bakıldığında yıl ibaresi görünmemektedir. Bu yüzden aracımın şu anki fiyatını talep etmekteyim. Dosya numaram 10/6744952. Yeni değer klozu görseli ektedir.

02 Temmuz 2024 13:23

Türkiye Sigorta Sıfır Araç Kasko Değeri Anlaşma Ödemesi Yapılmadı. Mayıs ayında ödemesi için bütün evrakları enka motorlu araçlara yolladım. Araçtaki rehin kaldırıp satışını aldılar. Ödeme hala yapılmadı. Aradığımda 48 saat içinde dönüş yapılacak diyorlar ama hala sonuç yok. En ka motorlu araçlar kasko ödeme yaptıktan sonra ödeme yapacağını söylüyor kasko ertelemesini anlamıyorum. Satışını aldın faturasını kestirdiniz bana ama ödemesi için tarih bile verilmedi.

13 Mayıs 2024 09:11 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Mayıs 2024 10:54

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

13 Mayıs 2024 11:18

Trafik kazasını gerçekleştiren benim bilgi almak isteyen, şirketin sahibi olarak da benim hangi durumlarda bizimle paylaşım yapılamamaktadır. Buraya kayıtlı telefon numaramla bize ulaşabilirsiniz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır.

15 Mayıs 2024 11:13

Aralık ayında sıfır araç olarak kasko yaptırdım ve sıfır araç klozunu eklettiğimiz halde pert olan aracımın sıfır araç değerinden değerlendirmemektedir. Sebebini de aracımın 2023 yılı olduğundan 2024 yılı fiyatını uygulanamaz diyorlar. Hala çözüm üretmek için bir yaklaşımda bulunmadılar.

22 Temmuz 2024 10:16

En-Ka motorlu araçlar aracı üstüne aldı. Ödeme tarihini her hafta ertelemektedir. Faturayı haziran ayında kestiğim aracımın hala ödemesi gelmedi.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 17:20
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 20:21
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 10:47

21 Haziran 2024 16:13