Semih sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 13:06

Türkiye Sigorta kart koruma sigorta poliçesini tarafımdan onay almadan yeniliyorsunuz. 25.01.2024 de poliçe süreniz doluyor mesajı geldikten sonra 20.01.2024 te poliçeniz yenilendi diye mesaj geliyor. Ben hiçbir şekilde yenilenmesi için onay vermemişken ikinci kez poliçe yenilendi. Bu mesaj gelmeden önce VakıfBank'ı aradığımda aktif böyle bir poliçeniz yok zaten denilmişti. Şimdi ise biz iptal edemeyiz Türkiye Sigorta Genel merkezden yapılmış işleminiz dediler. Bir numara verdiler. Numara çalmıyor bile (0212 3981515), Türkiye sigorta müşteri hizmetlerinde konuyla ilgili muhatap bile yok. İlgili birime yönlendiriyorum deyip menünün en başına atıyorlar. Bu nedir ya ömür boyu mu sürecek bu sigorta. O sigorta yapana kadar tatlı dille konuşan insanlar nerede. Bir daha tövbe diyorum. Telefondan sigorta vs işlemlerine asla bulaşmam. Böyle devam ederseniz sizde çok müşteri bulursunuz emin olun. Şimdi cevap olarak bir numara yazarsınız kesin. Ama bende o numarayı zaten aramışımdır. Acentelerden iptal edebilirsiniz diye yazı çıktı uygulamada, VakıfBank şubeleri de Türkiye sigorta acentesi olmasına rağmen biz göremiyoruz iptal edemeyiz dediler. Tüketici Hakları'na başvurmadan önce buradan denemek istedim şansımı, belki bir gören olur.

24 Ocak 2024 15:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Ocak 2024 15:41
24 Ocak 2024 16:16
Semih
Semih
25 Ocak 2024 16:37

Şikayetin ardından kısa bir süre sonra poliçe iptali gerçekleştirildi. Şikayet Var uygulamasına teşekkür ediyorum.

28 Ağustos 2024 16:37
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2025 02:48
Görkem sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 01:34
"Teşekkür ediyorum şifrem geldi. Keşke buraya yazmadan çözebilseydik. İyi çalışmalar dilerim."
Murat sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 10:57
"Teşekkürler şikayet var siz olmsaydınız sorun çöüzlmezdi keşke Türkiye sigorta buraya yazmadan çözeydi sorunu."

30 Ekim 2024 16:36