Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj Ve Turkcell Satış A. Ş. Güvenli Değil.

Turkcell Pasaj Ve Turkcell Satış A. Ş. Güvenli Değil.
24 Mayıs 2024 16:07

Turkcell Pasaj online alışveriş sitesinden satıcısı Turkcell Satış A.Ş. olan bir PS5 ürünü satın aldım. Satın aldığım gün itibarıyla 'Siparişiniz Hazırlanıyor' aşamasına geçilmesine rağmen bugün itibarıyla 3.5 gündür süreçte herhangi bir ilerleme olmadı. Birkaç defa Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aramama rağmen yardımcı olmadılar ve bana söylenen şey 'Siparişiniz Yurtiçi Kargo deposuna gönderilmiş ancak neden taşıma evrakı düzenlenmediğini ve ürünün nerede olduğunu bilmiyoruz.' Sonuç olarak, ödemesini yaptığım ürünün nerede olduğunu bilmiyorum. Süreci hangi firma üzerinden takip edeceğimi bilmiyorum, müşteri hizmetlerinin adıma açmış olduğu kayıtlardan da kimse geri dönüş sağlamıyor. Satış sitesi ve satıcısı Turkcell olduğu için güvenerek bu alışverişi yapmıştım, çok pişman oldum.

04 Haziran 2024 10:06

21.05.2024 tarihinde siparişi vererek 9 gün bulunması ve teslim edilmesi için uğraştığım siparişimle alakalı Turkcell Pasaj'a yazmış olduğum değerlendirmem firma tarafından reddedilerek yayımlanmadı. Müşterilerin nasıl bir satıcı ile karşı karşıya olduklarını öğrenmelerini engellemek gerçekten çok kurumsal bir yaklaşım. Satış sürecindeki amatörlüğünüz bir yana dursun yazılan kötü yorumları yayınlamamak nedendir acaba?

1717484770899.ekran-alintisi.jpg
28 Mayıs 2024 08:16

21.05.2024 tarihi saat 09.00 da Turkcell pasaj dan satıcısıda Turkcell olan PS5 ürünü satın aldım. Aldığım gün itibari ile süreç " Siparişiniz Hazırlanıyor" aşamasına geçti ancak bir haftadır hiçbir değişiklik olmadı. Bu süreçte sayamayacağım kadar müşteri temsilcilerini aradım her seferinde söylenen ürünün nerede olduğunu bilmiyoruz çözüm ekibi inceliyor. Tam 5 gündür çözüm ekibinin incelemesini bekliyoruz. Daha sonra Turkcell pasaj ile alakalı diğer şikayetleri okuduğumda ise firmanın süreçlerinde sık sık bunun yaşandığını gördüm. Dahada kötüsü siparişini iptal edip para iadesi isteyen müşterilere de para iadelerini gerçekleştirmemeleri. Benim almış olduğum ürün şu anda da satışta ve fiyatını arttırdılar işin komik tarafı ise kargo teslim süresi 1 iş günü yazmaktadır. Eğer paranız ile rezil olmak istemiyorsanız bu siteden ve bu satıcıdan uzak durun.

1716873298854.aaaa.jpg
1716873293566.sip-gorsel.jpg
24 Mayıs 2024 16:14 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

24 Mayıs 2024 16:17
24 Mayıs 2024 17:04

Merhaba, Talep ettiğim tek şey ücretini ödediğim ürünün nerede olduğunu öğrenmek. Umarım sattığınız ürünün akıbetini bildirebilirsiniz.

25 Mayıs 2024 13:05
turkcell-pasaj-ve-turkcell-satis-a-s-guvenli-degil-1.jpg

Merhaba, 2 gündür incelemeniz sonuç vermedi sanırım. Aynı ürünü satmaya devam ediyorsunuz üstelik ve 1 gün iş gününde kargoda olacağını belirtiyorsunuz. Turkcell'in eski güvenilir kurumsal kimliği artık yok anlaşılan.

27 Mayıs 2024 18:21

Bugün sipariş vermemin 7. Ürünün kargolanmadığını bildirip kayıt açtırmamın 4. Günü. Ürünlerinin nerede olduğunu bilmiyorlar. Beni kesinlikle bilgilendirmiyorlar müşteri hizmetlerini her aradığımda çözüm ekibi ilgileniyor dönüş yapılır başka bir şey söyleyemeyiz diyorlar. Bahsedilen ürün hatalı olduğu için geri gönderilmedi yanlış anlaşılmasın sattıkları ürünleri göndermediler. Bu rezillik nerede son bulacak merak ediyorum.

Ayşe
Ayşe
Şikayeti Çözüldü

Çözüldü mü

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sonrası Fiyat Artışı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

18 Haziran 2025 18:02
siparis-sonrasi-fiyat-artisi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-3.jpg
siparis-sonrasi-fiyat-artisi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
siparis-sonrasi-fiyat-artisi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg

21 Haziran 2025 13:40
turkcell-pasajdan-alinan-playstation-5-siparisim-7-gundur-kargoya-verilmedi-musteri-hizmetlerinden-destek-alamiyorum-2.jpg
turkcell-pasajdan-alinan-playstation-5-siparisim-7-gundur-kargoya-verilmedi-musteri-hizmetlerinden-destek-alamiyorum-1.jpg
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 18:29
Turkcell Pasaj'da Teslimat Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti