Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Sağlık Ekibi Doktoru Keyfi Hastaya Bakmıyor

21 Mayıs 2024 12:44

21.05.2024 tarihinde saat 08:30 ile 08:50 arasında Türkan Özilhan Hastanesi'ne endoskopi için gittim. Acemi ya da stajyer bir hemşire olduğu konusunda muallakta kaldım; zira defalarca kan verdim ve damar yolu açıldı. Ancak bugün o bayan, kolumun beş yerini morarttı. Acıya dayanıklı olmama rağmen, iğneyi içinde gezdirdi ve en sonunda kemiğe batırdı. İğne esnedi ve kolumu oynatması benim için önemli değilken, kemiğe batırınca 'Lütfen başka bir hemşire bakabilir mi? ' dememe rağmen, Doktor **Bey bu sözüme randevumu iptal etti. Evime morarmış ve şişmiş bir kol ile döndüm. Bu hastaneyi tercih edip etmeme konusunda kararsızım. Tartışma ya da kavga olmaksızın, sadece 'Başka bir hemşire baksın.' dememle hemşirenin canı sıkılıp morali bozulmuş gibi bir tavır sergilendi. Eğer bu hastane denetimsiz, pasif ya da acemilerin ya da sürgün edilenlerin yeri ise, vatandaşlarımızın ve yaşlılarımızın haline gerçekten üzülüyorum. Sağlık yerine sağlığımızı kaybetme noktasına geldik maalesef. Tüm hastalara şifa dilerken, doktorların da vicdanlı, kişilikli, olmalarını ve aldıkları ücreti hak etmelerini temenni ediyorum.

09 Ağustos 2024 00:44

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Hastanede Randevu Karışıklığı Ve İlgisizlik

27 Haziran 2024 11:03
Ecrin sonuçtan memnun değil