Melih sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 14:28

Sayın araç kullanıcıları ve takipçiler, yaklaşık iki ay önce park halindeki aracıma çarpıp kaçtılar. Aracım sigortalı ve full kaskolu. Ancak iki aydır Türk Nippon Sigorta, kaskolu aracımın tamirini yapmıyor ve perte çıkarmıyor. Bugün de arayarak dalga geçer gibi iki ay önce yaptırdığımız eksper masrafını öneriyorlar, 'Bu parayı alın, gidin yaptırın' diyorlar. 2024'teki artan parça fiyatlarından habersiz gibiler. Eksper raporu sadece gözle görülen hasarı belirtiyor. Oysa park edilirken olan vuruştan dolayı sürüklenme var ve bu durum şanzıman sorununa yol açabilir. Türk Nippon Sigorta ile maalesef işler hep yokuşa sürüyor, yardımcı olmamak için direniyorlar. Ben aracım için böyle durumlar için sigorta ve kasko yaptırdım ama Türk Nippon Sigorta kadar kötü bir firma ne gördüm ne duydum. Arkadaşlar, ucuz veya pahalı demeden Türk Nippon Sigorta gibi firmaları araştırıp ona göre kasko ve sigortanızı yaptırın. Yoksa benim gibi iki ay boyunca sonuçsuz ve perişan olabilirsiniz. Bu şikayetimi sadece buraya değil, gerekli tüm yerlere de yapacağım.

04 Ocak 2024 16:05

Türk Nippon Sigorta buradan yazınca maille dönüş yapmış.

Merhaba

Saygılarımla

04 Ocak 2024 14:52 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Sn. İlgili, Talebiniz işleme alınmış olup, kontroller sonucu tarafınıza bilgi sağlanacağını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş

04 Ocak 2024 15:52

Adamlar dönüş buradan yazınca maille dönüş yapmışlar. Merhaba Konu ile ilgili dosya araştırma sürecinde. Gerekli birime aciliyet bildirimi yapılmıştır. Araştırma sonuçlandıktan sonra araştırma sonucuna göre aksiyon alınacaktır. Saygılarımla Aynı içi boş cümleler 2 aydır araştırma yapılacak arkadaş biz kaskoyu ne için yaptırıyoruz.

08 Ocak 2024 09:57

Bundan sonra Turk nippon gibi sorumsuz firmalarla değil Tavsiye ve araştırmalar üzerinden sizi tercih etmek isterim

Adem sonucu yetersiz buldu

02 Ağustos 2024 17:18
Fırat sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2024 20:06
Tuğberk sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 10:00
Songül sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 19:14
Salih sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 16:18