İrem sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay Nakdi Destekten Dönüş Alamıyoruz

09 Temmuz 2024 20:19

Kızılay'a nakdi destek için geçen ay başvuru yaptım. Sayın A** D**, Türk Kızılay ş-26 Antalya Şubesi tarafından verilen 2000,00 TL nakdi desteğinizi T. C. Kimlik Numarası bulunan kimliğinizle birlikte 13.07.2024 tarihine kadar herhangi bir Ziraat Bankası şubesine başvurarak (Ziraat Bankası Merkezi Ödemeler menüsü aracılığı ile) alabilirsiniz. Türk Kızılay Mersis Kızılay B001. Geçen ay bu yardımı aldık ama her ay başvuru mu yapmamız lazım? 3 hafta önce mesaj attım, hala dönüş yapılmadı. Otomatik her ay yenilenmesini istiyoruz. Maddi yardım almıyoruz. Hiçbir yerden nasıl yardımcı olabilirsiniz bu konuda? Her ay nakdi destek almasını istiyoruz. Her ay başvuru mu yapmamız lazım?

10 Temmuz 2024 15:47 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

10 Temmuz 2024 15:52

Sayın İrem K. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

İrem
İrem
10 Temmuz 2024 16:06
turk-kizilay-nakdi-destekten-donus-alamiyoruz-1.jpg

Müşteri hizmetleri de aradı bazı şubeler dönüş yapıyor bazıları yapmıyor diyor böyle bir şey olabilir mi kadının şubeye gidip başvuru yapabilecek durumu olsa zaten gider ama gidebilecek durumu yok eşi de yok dul Ve yeni ameliyat oldu evden çıkamıyor WP üzerinden yardım almasını istiyoruz

18 Kasım 2024 23:21
Burak sonuçtan çok memnun

Türk Kızılay 2000 Tl Yatmadı

27 Ocak 2024 01:14

11 Haziran 2024 10:02

Türk Kızılay Kızılay Nakdi Yardım Ödemelerinin İki Aydır Yapılmaması Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

26 Ağustos 2025 09:42