Türk Kızılay Kan Alımı Sonrası Kolda Morarma!

Türk Kızılay Kan Alımı Sonrası Kolda Morarma!
23 Mayıs 2024 08:21

16.05.2024 tarihinde Bartın İli Cumhuriyet Meydanı'nda kurulu olan Kızılay çadırında kan bağışında bulundum. Kan alma işlemini gerçekleştiren kadın görevli, iğneyi sol koluma yerleştirdiğinde ve ileri ittirdiğinde yoğun bir ağrı hissettim ve kolumda morarma meydana geldi. Durumu kendisine bildirdiğimde iğneyi biraz geri çekti. Bu sayede biraz rahatladım; ancak ağrı devam etti. İşlem tamamlandığında ağrı azalmış olsa da sürdü ve gün geçtikçe kolumdaki morarma arttı. Ayrıca kolumu tam olarak açtığımda, kan alınan noktada ağrı yaşamaktayım.

27 Mayıs 2024 16:08 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

27 Mayıs 2024 16:14

Sayın Kılınç A. A. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Burak sonuçtan çok memnun

Türk Kızılay Kan Verdikten Sonra Morarma

17 Ocak 2024 04:07
"Konuyla ilgili 10 gün sonra arandım. Belirttiğim konularla ilgili genel merkeze bildirim yapılıp gerekli eğitimler için kullanılacağını söylediler. Teşekkürler..."

Türk Kızılay Kan Verme Sonucu Kolumda Oluşan Morluklar

14 Haziran 2024 22:54
Türk Kızılay Kan Verme Sonucu Kolumda Oluşan Morluklar
Son sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 22:10
Nur sonucu yetersiz buldu

Türk Kızılay İlk Kan Bağışı Deneyimimde Yetersiz Bilgilendirme Ve Yaşanan Sağlık Sorunları!

28 Eylül 2025 01:17