Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay E-Devlet'te Kayıp Sosyal Yardım Ödemesi

Türk Kızılay E-Devlet'te Kayıp Sosyal Yardım Ödemesi
11 Ekim 2024 11:55

E-devlet'imde Kızılay tarafından Sosyal yardım bilgileri kısmında para yatırılmış. Para yatırıldığına dair hiçbir bilgi mesajı gelmedi.

Ne zaman yatırıldığını dahi bilmiyorum. Ziraat Bankası'nı arayıp sorgulayınca görünmüyor. Bu para bana ulaşmadı.

Muhtemelen hiçbir bilgilendirme yapılmadan yatırılmış ve çekilmiş, bununla ilgili dönüş sağlamanızı rica ediyorum...

11 Ekim 2024 12:05 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Vatandaşımız; Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

11 Ekim 2024 15:36

Sayın Hasan T., Talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

21 Ekim 2024 09:55

Hiçbir şey sonuçlanmadı ben hiçbir zaman Kızılay'a yardım başvurusunda bulunmadım hiçbir zaman Kızılay gibi bir kurumdan para almadım düzenli kan bağışı yaptığım için sizden aldığım tek şey kan verdikten sonra aldığım maden suyu ve püskivi ama beni arayan hanımefendi önce para yatmış çekmişsiniz dedi sonra e devlette hata var dedi vs vs baştan savma işler zaten güvenim kalmamıştı artık kan bağışı da yapmayacağım vereceğiniz üç kuruşa ihtiyacım da yok çok şükür ama algı yapılıp insanları kandırmak da doğru değil geri aramamanızı ya da cevap vermenizi istemiyorum...

Yorumlar (10)

Tuba
Tuba

Benimde aynı şekilde ama o yatacak bir yardım değilmiş eskiden çektiğin yardım görünüyormuş yani

Eda
Eda

Benimde aynı yazıyor bana sen daha önce almışsın e devlete yeni düşüyor dediler ben böyle bir para almadım

Nesrin
Nesrin

Bir sonuç alabildiniz mi bende de aynı sorun var

Hasan

Boşuna uğraşmayın işin içinde başka şeyler dönüyor kimseye bir şey verdikleri yok sadece kağıt üzerinde verildi deyip istatistik kasacaklar

Sinan
Sinan

Ben deprem eşimi ve büyük oğlum kaypetim enkaz tan çıkan kızım Elif naz oğlum Yunus Emre ile yaşam mücadelesi veriyoruz fakat yazın kızım Elif naz için kızalay beni aradı Elif naz yardım parası ödemesi yapılacak diye bilgi ler alındı size dönüş yapılacaktır denildi aradan 10 gün geçti 168 ben ardım bana verilen cevap para yatmış geri çekil miş diye yani Kızılay görevini tamam yapmıyor ben yaşadım yerde Kızılay ihtiyaç sahibine değil ihtiyacı olmayan kişiler veriyor çünkü benim 2 tane çocuk larım var bunlar enkaz tan cıktı anne sin abisini yuvalarını kaypeti ama nedense bunları kimse görmedi ben şimdi buradan küfür etsem beni hemen bulurlar ama yardıma gelince biz neden bilelim diyor lar yaşıtım yerde şehit sayısı belli kim olduğu belli yani arkadaşlar ihtiyaç sahibine değil kendi istedi kişiler veriyor lar saygılar

Hidayet
Hidayet

Aynı durum bende de görünüyor para var ama çekemiyorum neden acaba

Çiğdem
Çiğdem

Daha önceden alınan paralar gözüküyormuş herkeste gözüküyor umutlanmış insanlar ama yok çekilmeyecekmiş yani

Rukiye
Rukiye

Benimde e devlette ödeme gözüküyor ne yapmam lazım

Alican
Alican

Merhaba bir sonuç aldınız mı nasıl alınıyormuş para aynısı bende de gözüküyor ama ne tarh var ne isim

Cüneyt
Cüneyt

Hangi bankada alınıyor bu yardim bende de aynı durum mevcut

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay Yardım Parası Bilgilendirme Eksikliği Ve Ulaşmayan Ödeme!

06 Ekim 2024 17:17
Türk Kızılay Yardım Parası Bilgilendirme Eksikliği Ve Ulaşmayan Ödeme!
Esra sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 15:26
E-Devlet Üzerinden Bilgilendirme Eksikliği Ve Para Transferi Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 23:41