Türk Kızılay Altın Madalya Yerine Gümüş Üzerine Altın Kaplama Madalya Verdi

27 Nisan 2024 12:01

Uzun yıllardır Kızılay'a kan bağışında bulunan bir bağışçı olarak, 37. Bağışımı yaptıktan sonra, tüm bu bekleyişimin ödülü olarak gururla taşıyacağım madalyayı almak üzere Kızılay'a gittiğimde, bana gümüş üzerine altın kaplama bir madalya verdiler. Oysa madalya, 14 ayar 11 gram olarak tanımlanıyordu. Bu durum hiç iyi olmadı; bir ömür boyu gururla taşıyacağım madalyanın altın olmadığını bilmek ve altın madalya diye bir de berat belgesinde yazıyor olması ayrıca doğru değil. Bu durumun bir an önce düzeltilmesini ve altın madalya ile değiştirilmesini önemle talep ediyorum.

29 Nisan 2024 11:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

29 Nisan 2024 11:50

Sayın Tarcan Y. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

İrfan
İrfan

Kızılay çalışanları alıyor onu maalesef bilerek vermemişler üst mahkemeye taşırsanız sağlam bir avukatla fazlasını alırsınız

23 Mart 2024 18:15

Türk Kızılay Altın Madalya Sürprizi: Sertifikasız Kaplama

21 Aralık 2024 12:57
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 18:46