TEV Burs Başvurusunda Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

12 Aralık 2024 20:01

Tev bursuna yaptığım başvurumun durumunu kendi uygulaması olan Obigenç üzerinden kontrol ediyordum. Önce burs durumu ekranımda mülakata hak kazandığıma dair bir yazı ile karşılaştım. Daha sonra bu yazı gitti ve burs durumu ilerlemesini görmeye devam ettim. Bugün ön eleme aşamasında elendiğim yazısı ile karşılaştım. Halbuki 13 aralığa kadar devam ediyor. Başvuru durumu dediniz. Önce umut verip sonra elendiniz ne demek?
Mağdur edildim, maddi durum açısından tamamen uygun olduğum bursu almaya hak kazanamadım. Aldığım başka herhangi bir burs da yok. Sadece tev'i seçip başvuru yaptım ancak karşılaştığım sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Ailemle böyle ekonomide sobalı evde yaşıyorum ve asgari ücretle çalışan tek kişi var o da babam. Evimiz kira, annem kalp hastası daha 20 gün önce bir operasyon geçirdi. Not ortalamam istenilen ortalamanın üzerinde... Hem başarılı hem de maddi yetersizliği olan bir öğrenci olarak bu Bursa ihtiyacım vardı. Ve başvuruda istenilen şartları da taşıyordum. Tev yetkilileri bu bursu neye göre değerlendirmiş anlamadım. Biraz hayır ve topluma yarar niyetine iş yapıyorsanız bu tür ben de dahil başvuruları tekrar değerlendirirsiniz.

13 Aralık 2024 12:14 (Şikayetten 16 saat sonra)

11 Aralık 2024 13:14
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 12:11
TEV Bursu Mülakatında Haksızlık
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 10:27

18 Kasım 2024 23:20