Tuğçe Simit Sarayı Bayraklı'da Börek Siparişi Ve Hizmet Kalitesi Üzerine Bir Değerlendirme

18 Mart 2024 10:28

Bu sabah İzmir, Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan Azerbaycan Halk Cumhuriyeti 100. Yıl İlköğretim Okulu'na çocuğumu bıraktıktan sonra rutinim olan ve yukarıda fotoğrafını paylaştığım 270/1 Sokak'taki T**** Unlu Mamülleri Fırını'nda kahvaltı yapmak için bir simit, bir dilim kıymalı börek ve bir dilim ıspanaklı börek sipariş ettim. İçecek olarak çay istedim. Ancak önüme gelen çay, sanki demliğin dibinden alınmış gibi bulanık ve içilemez durumdaydı. Benimle birlikte başka bir müşteri de çayları geri gönderdi. Daha sonra kıymalı böreği yemeye başladığımda, ilk ısırıkta ağzımın yandığını hissettim; asidik bir tat ve keskin bir koku vardı. Küçük bir lokma aldığım böreği bile yiyemedim. Durumu yetkili birisine iletmek istedim ve servis elemanıyla konuştum. İçini açtığım böreği göstererek içinde kıyma olmadığını ve sadece soğan konulduğu için yenmediğini söyledim. Servis elemanı, yetkili olmadığını ve dışarıda su böreği pişiren kişinin patron olduğunu belirterek beni oraya yönlendirdi. Patrona durumu anlattım ve özür bekledim. Ancak patron, böreğin bu şekilde olduğunu ve beğenmiyorsam daha pahalı bir börek alabileceğimi söyleyerek beni azarladı. Kasada bulunan bir başka çalışan, durum için özür niteliğinde para almamayı teklif etti ancak ben bu teklifi kabul etmedim. Müşterilere karşı sergilediği bu tutum ve mesleki ahlak eksikliği nedeniyle bu kişiyi ve şirketini burada dile getirmek istedim. Not: Fotoğraflardan birinde tabağın üst kısmında görünen siyah leke, böreğin dış kısmına yapışmış olan tek kıyma tanesidir.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Bozulan Ürün Kalitesi Ve Saygısız Davranışlar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

03 Ağustos 2025 20:33
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

İzol Börek Pişmanlık Ve Lezzet Sıfır Fiyat Aşırı Yüksek

04 Mayıs 2024 23:47
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Elinden Fırın Sağlıksız Ürün Ve Hizmet

13 Şubat 2024 10:36

Hijyen Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

17 Aralık 2024 15:45
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Gurme Fırın Ümraniye Müşteri Memnuniyetsizliği

11 Şubat 2025 15:28