Ali sonuçtan hiç memnun değil

Elinden Fırın Sağlıksız Ürün Ve Hizmet

13 Şubat 2024 10:36

İzmir Karşıyaka bölgesinde hizmet vermekte olan elinden fırın hizmet kalitesinden uzaklaşmış olup iş yeri sahipleri üslup olarak sert bir mizaç takınmaktadırlar. Daha önce demirköprü şubesinde bir akrabamız ve onlarca diğer müşteri yaptıkları ürünlerden zehirlenmiştir. O dönemde yine kaba bir üslup ile bizi azarlamışlardı. Oysa hatalarını kabul edip özür dilemeleri ve hastane masraflarımızı karşılamaları gerekiyordu.
Geçenlerde yeni açtıkları bahriye üçok şubelerini denemeye karar verdik, ne yazık ki yine hüsrana uğradık. İçmek istediğimiz çay bardakları kirli bir şekilde bize sunuldu, kirli olduğunu göstererek iade ettik yenisi gelmedi ve ücreti tarafımızdan alındı.
Bu olayı iş yeri sahiplerine anlattığımızda yine azar işittik. Belki de hiç yıkanmadan sadece suya tutularak müşteriye sağlıksız bir şekilde sunulan pis bardaklar, müşterinin suçu. Evet doğrudur bizim suçumuz, çünkü bu mekana gidip oturarak bir şeyler yiyip içmeye çalışmakla suç işlemiş oluyoruz. Müşteri olmak suç. Müşteri dediğiniz önüne temiz pis ne konursa yiyip içmek zorunda ve bundan asla şikayet etmemelidir. Denetleme kurullarımız lütfen bu ve benzeri kuruluşların insan sağlığı ile oynamalarına izin vermesinler.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Bozulan Ürün Kalitesi Ve Saygısız Davranışlar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

03 Ağustos 2025 20:33

Hijyen Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

17 Aralık 2024 15:45

27 Nisan 2024 21:10
Taş Mutfak Ak Batı AVM Hijyen Kurallarına Uymuyor
Taş Mutfak Ak Batı AVM Hijyen Kurallarına Uymuyor
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Hizmet Ve Temizlik Sorunları

17 Şubat 2025 16:49