Ezgi sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 22:46
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
“Tuğba Kuruyemişe sorunla ilgili arayıp geri dönüş sağladıkları için çok teşekkür ederim. İlgilenen kişi çok kibardı ve sorunuma çözüm bulundu.”

06.06.2024 tarihinde Tuğba Kuruyemiş Hatay şubesinden almış olduğum paketli Medine hurmaları aşırı sert ve yenilmeyecek vaziyetteydi. Sertlikten ısıramadık bile bıçakla bölmek zorunda kaldık. Ürün haftalardır rafta durup denetlenmiyor mu? Bayat olduğu çok belli. Bu kadar pahalı bir ürünün bu kadar özensiz bir şekilde paketlenmesi beni şaşırttı. Daha önce hep Tuğba'dan alışveriş yapıp hurma alıyorum ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Böyle bir Medine Hurması görmedim. Numune olarak ürünleri ayırdım. Lütfen alınıp bakılsın. Teşekkürler.

26 Eylül 2024 12:41 (Şikayetten 3 ay sonra)
26 Eylül 2024 12:42

Sayın Şikayetvar.com Yetkilisi; Değerli Müşterimize belirtilen telefon numaraları aracılığı ile ulaşılamamaktadır. Bilginize Sunarız Saygı ve Sevgilerimizle Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Ezgi
Ezgi
26 Eylül 2024 14:51

Merve sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2024 20:06
"Geç de olsa dönüş yapıp zararımı giderdiler, teşekkürler"
Filiz sonuçtan memnun

27 Ekim 2025 15:58
"Mağazaya tekrar gittiğimde ürünlerin yenilendiğini ve mağazanın düzenli olduğunu gördüm"
Vahap sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2024 18:38
"İlginize teşekkür ederim."
Halktan Kuruyemiş BAYAT, TAŞLAŞMIŞ Hurma Gönderiyor.

06 Ocak 2024 00:15