10 Şubat 2024 11:00

İstanbul Sultanbeyli şubenizden iki adet hırka kazak aldım. İki kez giydim ve herhangi bir yıkama işlemi yapmadığım halde yaka kısımlarında ciddi derecede tüylenme oluştu. Ürünü Ocak ayında aldım ve üç hafta sonra oluşan sorun nedeniyle aldığım şubenize götürdüm. İncelemeye alacaklarını söylediler ve iki hafta sonra bana dönüş yaptılar. Ürünün probleminin kullanıcı kaynaklı olduğunu söyleyip iadeyi kabul etmediler. Ancak ürünü alırken herhangi bir sorunda yardımcı olacaklarını söylemişlerdi. Daha yeni alınan bir üründe bu hata meydana gelmişse, uzun süreli nasıl kullanabileceğimi merak ediyorum. İlk defa alışveriş yaptım ve maalesef sizin ürünlerinizi bir daha alıp kullanmayacağım. Müşteri memnuniyeti konusunda çok rahatsız oldum ve çevremdekilere de olumsuz yorumlarımı yapacağım.

11 Şubat 2024 01:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tudors Gömlek olarak iletmiş olduğunuz durum ile ilgili konuya açıklık getirmek adına iletişim numaranızı ve şikayetinizi yazarak bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz. Tudors Müşteri Hizmetleri.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 18:48
Tudors Gömlek Kalite Beklentisi Karşılanamayan Alışveriş Deneyimi
Tudors Gömlek Kalite Beklentisi Karşılanamayan Alışveriş Deneyimi
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Yıkama Sonrası Beden Değişimi Ve İade Sorunu

31 Ocak 2025 15:12
Yıkama Sonrası Beden Değişimi Ve İade Sorunu
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 08:57
Tudors Mağazasında Kalitesiz Hizmet Ve Ürün Sorunu
Asil sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 17:13

26 Mart 2025 15:01