Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Param 180 Gün Rehin Kalacakmış!

19 Eylül 2023 16:05

Trust Wallet cüzdanımda 6500 $ param vardı. Bir gece ödül etkinliğine isteğim dışında dahil edildim. 6500 $ param rehin alındı. Ödül etkinliğini tamamlamam için 6500 $ tamamlamam istendi ben ve ben etkinliği kabul etmedim etkinliği tamamlamadığım için paramı iade edemeyeceklerini 180 gün rehin kalacağını söylediler. Paramı çekmek istiyorum. Bunun çözümü desteğinizi rica ederim.

23 Eylül 2023 22:41

Trust wallet (Defi-ETH. Cfd) platformda pending olan paranın cüzdanıma geçmemesi sorunu.

Cüzdanıma bağlı platformdan (defi-ETH. Cfd) USDT'yi cüzdanıma aktarırken askıda görünüyor ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Durumu siber suç teşkilatına bildirdim. Çok zor bir durumdayım. Paramı cüzdanıma aktarmama yardım etmenizi rica ediyorum.

Yorumlar (10)

Benim 180 gün doldu parayı komple sildiler ve beni engellediler

Muhsin

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun paramız gitti. 180 günü dolan kişide alamamış Tekrar para istemişler doğrulama için oda yatırmamış Görevi tamamladığı halde el koydular onun parasına Ben tamamlamadım sizde 5 kuruş vermeyin oda gidiyor. Bir bardak su için soğuk olsun

Bayram

Mehmet bey sorununuzun çözebileceğini nereden öğrendiniz kim söyledi 180 gün sonra vereceklerini bende çok araştırdım ama bir çözüm söylemiyorlar aynı şeyleri tekrar tekrar edip duruyorlar aynı sorun bende de var haberim olmadan tether USDT paramı eteryum aktiviteyi koymuşlar tamamlamazsam 180 gün el koyacaklarmış benim paramı iade edin dedim ama hep üstü kapalı sözler söylüyorlar Trust walletin güvenli cüzdan değil mi diye sorduğumda yok paranızı blockoin yönetiyor biz karışmıyoruz diyorlar son pişmanlık fayda etmiyor işte keşke hiç buralara girmeseydim söylemek istedim çok şey varda bakalım ne olacak Allah büyük

Osman

Bu durumun çözümü var mı usta

Muhsin

Sorun çözülmüyor arkadaşlar benim 180 gün doldu parayı dondurduk dedi açılması için 5bin dolar istediler bende ana avrat ne varsa saydım parayı komple sildiler bir daha da internetten tanıştığım kimseye güvenmemeyi bir kez daha öğrenmiş oldum

Burak

Herkes sorun var yazmış 2021 2022 2023 den bu yana çözen yok mu bu sorunu çoğu insanın 180 gün süresi dolmuş ancak paralarını aldılarmı almadılarmı yazmamışlar

Keşke verseler 180 gün beklerim benim için sıkıntı değil

Bayram

İnşallah alırız kardeş aynı mağduru bende yalıyorum 180 gün sonra vereceklermiş sözde

Osman

Bana hiç inandırıcı gelmiyor usta

Araştırıyorum. Dediklerine göre 180 gün sonra alabilecekmişim parayı. 180 gün rehin kalacakmış.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:08

23 Eylül 2023 14:51