Trump Towers AVM Emzirme Odası Deneyimim

26 Nisan 2023 22:01

Bugün öğlen saatlerinde alışveriş ve zaman geçirmek için bebeğimle AVM'ye uğradık. Bebeğim aç olduğu için her AVM'de olduğu gibi annelere özel sunulan emzirme odasını ziyaret etmem gerekti. Emzirme odasına gittiğimde kapısı kapalıydı ve uzun süre bekledikten sonra kapıyı tıklattım ve bir yanıt alamadım. Böyle olunca hala iyi niyetli düşünüp kapının kilitli kalmış olabileceği ihtimaliyle güvenlik arama çabasına giriştim ve bu sırada bebeğim hala aç bekliyor. Ben adım atar atmaz kapı açıldı ve içeriden bir kız ve bir erkek çıktı emzirme odasından? Ve hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp gittiler. Utancımdan ağzımı açıp tek kelime söyleyemedim ve eninde sonunda kapıya çok uzak bir noktada bir güvenlik gördüm. Ve bana çok doğalmış gibi “ evet hep böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Aile tuvaletinde kilit var ama buraya koymuyorlar” yanıtını verdi. Ve bu sırada bebeğim hala aç bekliyor! Hiçbir anne o kötü emzirme odasına benim gördüklerimi görmeden bilinçsizce pis pis girmek zorunda değil. Bunu hiçbir anne ya da bireye yaşatma hakkını sahip değilsiniz. Güvenlik ya da temizlik personeliniz eksikse o zaman kapının yanına bir buton koyun ve ses gelmediğinde basalım anons çalsın ve bir güvenlik gelip kapıyı açsın. Ki sizin sayenizde bundan sonra hiçbir emzirme odasına girmeyeceğim. Sizin ihmaliniz yüzünden ben AVM'nin yemek katında zar zor kendimi gizleyerek çocuk emzirmek zorunda kaldım. Gerçekten sigara içilen alanlara verdiğiniz özeni bile bir annenin en özel yerlerinden biri olan alana vermiyorsunuz.

Salaş Bira Evi'nde Ayrımcı Ve Homofobik Davranışa Maruz Kaldık

30 Ağustos 2025 21:32