Trident A75 Promax Telefon Kılıfı Bulunmuyor.

Trident A75 Promax Telefon Kılıfı Bulunmuyor.
02 Haziran 2023 19:47

Trident 175 promax telefona kap bulamıyorum yanında verilen şeffaf kap sapsarı oldu. Tam bir yıl oldu geçen sene de Şikayetvar'a yazmıştı. Bayramdan sonra gönderelim demişlerdi. Hala sorunumu çözmediler. Bu telefonu üretirken insan kabını da üretir. Telefona bende, kardeşimde ve eşimde olmak üzere üç adet sahibiz. Üçümüzün de kaba ihtiyacı var. Ya üretip piyasaya sürün ya da acilen şeffaf da olsa kap tedarik edin. Bu mağduriyetimizi çözün.

06 Haziran 2023 11:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Trident İyi Günler Dileriz.

Yorumlar (6)

Hatice
Hatice

Merhaba yoruma yazmışsınız da ben de Trident a75 Pro max kullanıyorum acaba sizinkide mi o telefondu bende ona göre alacam da

Merhaba ben eşime triden a 70 promax aldım fakat ne kılıf ne de kırılmaz cam bulamıyorum pişman oldum resmen bu nasıl iştir telefon üretip kırılmaz camı ve kılıf üretmemek şaşırtıcı ve insan düşünüyor okyanusu geçmişler telefon yaparak derede boğulmuşlar aksesuar yapmayarak

Fatma

Merhaba ben telefonu kırdığım için değiştirdim. Ama kırmadan önce Aliexpress'ten bulmuştum kılıfı. Umidigi A11 promax marka telefon çakmasıymış bizim telefon o kılıfı aldım aynen oldu

Ali
Ali

Abla kılıf buldunmu benim kıldım yoktu ekran çatladı şimdi yaltiricaz da kılıf yok ya

1 sene olmuş ama buldum. Umidigi A11 promax telefonunun kılıfı aliexpress

Hakan
Hakan

Trident A75 promax aldım aama kılıfı hiçbir yerde bulamıyorum evde (23)24) taneden iki tane var bir de ben aldım A75 promax ama hiç birimiz memnun deyiliyiz birimiz ekran koruyucu bulamıyoruz birimiz kılıf telefon çıkarıyorsunuz ama kılıfı hiçbir yerde yok hele A75 promax sin hiç yok alalı iki gün oldu ama geri satacağım bu yüzden bir daha eve Trident kesinlikle giremez böyle. Bir saçmalık yok

Trident A75 Promax Kılıf Sorunu

İsmail