04 Mayıs 2024 20:48

1 Mayıs 2024 tarihinde Trendyol sitesi üzerinden vermiş olduğum 9206083875 sipariş numaralı cep telefonu siparişinin teslim tarihi 3 Mayıs denmişti ancak 4 Mayıs Cumartesi günü teslim edilecekti bir günlük gecikmeyle. Buraya kadar sorun yok. Teslimat no: 8355233622
3 Mayıs Cumartesi sabahı Trendyol Express'ten gelen SMS de yer alan adres değişikliğine tıklayıp 20 metre ilerimdeki annemlerin adresi olarak değişiklik yaptım evde olamayacağım için. Sonradan fark ettim ki teslimat tarihi birden 7 Mayıs olarak değişti. Ben gününde bir değişiklik istemedim sadece aynı gün farklı adrese teslimat istedim ancak teslimat tarihi öncesinde hiçbir bilgilendirme yapılmadan 3 gün sonraya atıldı. Eğer ki adres değiştiğinde teslimat tarihi de değişir diye bir bilgilendirme olsa değiştirmezdim.
Trendyol Express çağrı merkezini aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını, uygulamanın bu şekilde olduğunu söylediler. Trendyol kuryesinin telefonunu istedim kendim gidip alabilirim dedim ancak hiçbir bilgi vermediler.
Kısaca müşteri memnuniyeti hiçbir şekilde düşünülmüyor sanırım ve muhatap olarak kimseyi de bulamıyorsunuz. Bir daha kesinlikle hiçbir şekilde Trendyol'dan sipariş vermeyeceğim.
Şu anki talebim kargomun acil şekilde bana tesliminin sağlanmasıdır.
Ekte bu durumla ilgili görselleri de paylaştım.

26 Aralık 2024 16:41
Trendyol Ekspres Teslimat Sorunu: Beklenen Kargo Kaosu
Trendyol Ekspres Teslimat Sorunu: Beklenen Kargo Kaosu

17 Temmuz 2024 16:17
Salim sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 21:44

23 Haziran 2023 12:54
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 16:06

Trendyol Express Kategorileri