Toyota Plaza Kuzen Anlaştığımız Fiyatı Yükselten Satış Görevlisi Hakkında Şikayet

26 Haziran 2024 16:58

04.06.2024 tarihinde bir site üzerinde gördüğüm araç üzerine bu arkadaşları aradım ve araç için bir fiyat aldım. Bahsi geçen fiyatı sigorta kaskonun kendileri tarafından yapılması koşuluyla kabul edeceklerini söylediler. Bunu kabul ettim. 08.06.2024 tarihinde tekrar anlaştığım fiyatı bu sefer aracı görmeye giden babam üzerinden teyit ettirerek aracı ayırttım. 14.06.2024 günü satış sırasında, A**** adlı satış görevlisi daha önce anlaştığımız fiyatın 5000 TL üstü fiyat söyledi, çünkü bizimle daha önceden öyle anlaştığını iddaa etti. Anlık gerginlikle olayın üstüne düşmeden ödedim ve geçtim. Fakat biliyorum ki arkadaş gözümün içine bakarak hem benimle hem de babamla öyle konuştuğunu iddaa ederek yalan söyledi. Aradaki farkın esamesi okunmayacak bir alışveriş yapılmasına rağmen, gözümün içine baka baka, "Ben babanızla o fiyatta anlaştım" demesinden dolayı ve ısrarla üste çıkmaya çalışmasından dolayı bu şikayetimi belirtmek istedim. Lütfen özellikle o arkadaştan ne alışveriş yapın ne de çalıştığı yerin önünden geçin.

Hüseyin
Hüseyin

Bende aynı durumu aynı şahısla yaşadım. Sonuna kadar haklısınız.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Taş Motors Araç Alımında Beklenmedik Sorunlar Ve Mağduriyet

14 Mart 2024 18:02

Seyyal Otomotiv (Ankara) Çok Büyük Mağduriyet Yaşadık!

12 Haziran 2024 08:30
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Servis Mağduriyeti: Yanlış Parçalar Ve Uzayan Süreç

26 Kasım 2024 19:05