Totalenergies İstasyonları Isparta Çıkışı Hizmet Kalitesizliği

23 Haziran 2024 09:37

Isparta çıkışındaki (Isparta-İstanbul yolu 3. Km) totalenergies istasyonu'da durdum. Daha sonra açık bulunan yıkama kabinine aracımı park ederek marketten yıkama jetonu istedim. Çalışan personel suyu bağ sulamak için kullandıklarını ve bu nedenle araç yıkama ünitelerine su veremediğini söyledi.

Bunun üzerine istasyonun bir markanın birimi olduğunu ve yıkama, hava su gibi hizmetleri de sağlaması gerektiğini söyledim. Personel bağ sulama işinin patronların emri olduğu ve şikayetini patronlarına iletebileceğimi söyledi.
Buradan şikayetimi totalenergies iletiyorum. Total'ın hedefinde yalnızca akaryakıt satmak mı var.

Müşteri memnuniyeti konusunda bir vizyon ortaya koymuyor mu? Ülke çapında yayılı ağının standartlarını kontrol etme politikası bulunmuyor mu?

25 Haziran 2024 13:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

05 Temmuz 2024 08:52

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

13 Nisan 2024 00:50
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 15:08

21 Mayıs 2025 01:42

31 Temmuz 2024 14:51
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Totalenergies İstasyonları Isparta Total Sanayi Mahallesi 3241 Sokak Total Benzin İstasyonu LPG

27 Nisan 2024 13:46