Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

TotalEnergies İstasyonları Antifirizli Cam Suyu Problemi.

28 Ocak 2024 12:05

Mersin/Pozcu Total istasyonundan 26.01.2024 tarihinde 5 litrelik üzerinde -20 derece Antifirizli Cam Suyu yazan ürünü 130 TL'ye aldım. İstasyon sahasında da su deposunu boşaltıp, aldığım cam suyunu ekledim. Yaklaşık yarım dakikada silecekleri çalıştırdım, ki eski su kalmasın. 28.01.2024 sabahı saat 04;30'da Ankara'ya doğru ailece yola çıktık. Pozantı mevkisinde derece -2'ye düştü ve hafif kar yağışı başladı. Veeee, bizim sileceklerin suyu dondu. İleride yeni cam suyu almak istedim, depodaki su da donmuştu. 300km yolu camlar çamurlu bir şekilde, görüşüm %80 kapalı bir şekilde geldim. Şu an Ankara'dayım, kar yağışı var ve su deposu hala don durumda. Birkaç saat sonra geri döneceğiz.

Buyurun ne yapmam gerekiyor.

Sattığınız ürünleri check etmeden mi satıyorsunuz?

28 Ocak 2024 14:25 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Münire sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 09:34
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Krizi: Total İstasyonu Mağduriyeti

02 Aralık 2024 23:34
Yanlış Yakıt Krizi: Total İstasyonu Mağduriyeti

21 Eylül 2023 10:11
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 19:27
2025'te 2020 Üretimi Antifriz Satışı Şaşkınlığı