Ahmet sonuçtan çok memnun

Vestel (Toshiba) Android TV Pişmanlığı

15 Ekim 2023 17:00
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sürecin en başından bugüne kadar inanılmaz ilgilenen Mersin Erdemli Vestel servisi çalışanlarına Vestel çözüm merkezi ve müşteri hizmetlerine çok çok teşekkür ediyorum değiştiriyorlar TV mi her şey için tekrar teşekkür ederim”

Toshiba 50 UA 2063 Android TV tam bir pişmanlık TV yi alıyorsunuz bekliyorsunuz açılıyor Android sayfasında TV kanallarına geçiş yapıyorsunuz. Sorun burda başlıyor. Tv kanal değişmenize izin vermiyor yaklaşık 30 saniye sonra ancak değiştiriyorsunuz servis çağırdım probleme tanık oldular. Götürdüler ana karta kadar değiştirildi sorun aynı kardeşim dahil onunki Vestel Android birkaç kişide aynı sorunu gördüm. Güncelleme sonrası böyle oluyormuş videosunu attım tamamen yazılımsalmışmışmış keşke hiç bulaşmasaydım Vestel'e.

17 Ekim 2023 20:37

Hala bekliyorum

26 Ekim 2023 13:39

Şu an için Vestel çok ilgileniyor sorun hala çözülmedi ama çözmek için uğraşıyorlar sonucunu paylaşacağım

06 Kasım 2023 20:03

Remzi sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 18:32
Toshiba Android TV'de Bitmeyen Sorunlar
Davut sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 23:33

Toshiba TV Kanal Değiştirme Çok Yavaş

19 Mart 2024 22:55

İbrahim
09 Eylül 2024 20:37
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV'de Bitmeyen Sorunlar: İade Talebi

20 Nisan 2025 14:22