Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Togo Mono Cafe Restaurant Workshop'ta Şok Yaşama

11 Ağustos 2024 09:26

Bugün İzmir'den Bursa'ya turistik seyahat için yola çıktığımızda Bursa'da Togo Mono Chocolate çikolata müzesine uğradık. 5 dakika bile gezmesi sürmeyen yere öğrenci 75, tam 100 TL verdik. (karşılığında 1 parça çikolata ikram ettiler) Çikolata workshop yapmak ister misin yazısını gören 12 yaşındaki oğlum yapmak isteyince bilgi almak istedim. Bana söylenen workshop'un yarım saat ila kırk beş dakika süreceği fiyatının 285 TL olduğu oldu. Tamam yapalım deyince bir görevli bir elinde çikolata ile dolu bir sıkma torbası bir elinde de silikon kap ile geldi. Küçücük bir masa üzerinde oğluma çikolatayı kabin üzerine sıktırdı ve workshop bitti. Yarım saat en az sürmesi gerekeceğini sorduğumda da buzlukta donma süresi dediler. Donmasını beklediğimiz sırada çikolatalı kahvesini deneyelim dedik. Ayrı bir şok ta orada yaşadık. Kahvenin yanında çikolata verince çikolatalı kahve oluyormuş.!. Daha fazla bu vurdumduymazlığa katlanmamak adına hesabı ödeyip çıkmak için uğraşırken bir görevli ısrarla ödeme yapmadığım konusunda beni rahat bırakmadı. En son otoparktaki arabamıza kadar gelip ödemeyi kasiyer arkadaşın eksik aldığını ödeme yapmadan gidemeyeceğimi söyledi. Eksik almanız benim suçum değil dediğimde ise kasiyerlerinin Lübnan'lı olduğunu ve ürünleri tanımadığı yönünde kendilerini savundular. Aradaki farkı ödeyip arkama bile bakmadan terk ettim. Diyeceğim o ki, böyle bir işletmeye bir daha asla gitmeyeceğim. 12 yaşındaki oğlum üzülmesin diye aldığım ürünleri iade etmeden mekanı terk ettim.

İlter's Coffee Yüksek Fiyat

16 Mayıs 2024 17:03

16 Kasım 2023 15:51
Osmanlı Fetih Kafe (Kozahan)'de Kahve Keyifsizliği

06 Şubat 2025 02:51
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Kahveci Ali Erel Çalışan Tavrı

14 Nisan 2024 10:31