Didem sonuçtan hiç memnun değil

Kahveci Ali Erel Çalışan Tavrı

14 Nisan 2024 10:31

Hizmet, üslup, çalışan her şey çok kötü. Bakin Bayramın 3. Günü ailece gittiğimiz Bursa Kozahan'da yer alan bu işletmede 2 çay 2 gazoz istedik çaylar soğuk ve bayattı bunu kibarca belirttiğimizde orada çalışan şahıs bize tamam kalkın gidin o zaman ben kapatıyorum zaten sizi misafir etmek için oturttum kalkın gidin diyerek adisyonu yırtarak bize saygısız ve kaba konuşmaya başlayarak oradan kovmaya kalktı. Çayın parasını vermeden kalkın gidin dedi üstelik bunları yaparken 1 yaş ve 3 yaş iki çocuğum vardı yanımızda ikisi de çok korktu ve ağlamaya başladılar. Masaya parayı bırakmak isteyen eşime “bekle dışarıda diyerek küfürler yağdırıp suratına sırf onu gaza getirmek kışkırtmak için küfürler ederek bir anda orada bulunan demir sandalyeyi kaldırıp üzerimize atmaya çalıştı bakın üzerimize diyorum çocuklarımda vardı onu atması demek bizim orada o demir sandalye sonumuz olacaktı. Orada olan insanlar sayesinde hemen oradan uzaklaştırıldık. Bu kişi derhal orada işinden edilmeli. Sen benim çocuklarıma bunu yaşatamazsın ailecek gelip bir çay içemeyecek miyiz haklısınız kusura bakmayın demek bu kadar zor mu. Bizim aile olduğumuz eşimin tek olduğunu görüp orada kendisine herkesin destek çıkacağını düşünerek bunları yaptı.

Göktuğ
Göktuğ

Didem Hanım yaşadığınız olay kahveci Ali Erel de gerçekleşmemiştir. Olayın detayını bilmemekle beraber komşumuz Full kafe de olmuştur. Lütfen işletme ismini düzeltmenizi rica ederim.

05 Nisan 2025 16:46