Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Togg Sürekli Arızalar Ve Güncelleme Sorunlarıyla Boğuşan Araç

16 Ekim 2024 08:52

Alan bin pişman! Yazılım güncellemesi ve silecek tuşu çalışmadığı için arabam 1 ay serviste kaldı. Döndükten 1 ay sonra bu sefer silecekler durmadan çalışmaya başladı, onu da uğraşlarla serviste çözdüm. Şimdi ise dinlenme tesislerinde şarj etmiyor, araca şarj takıyorum ama daha başlamadan duruyor. Parça değişimi yapılacak dediler. İlk arabalardan biri olduğu için kötü parçalar taktıklarını kabul etmek ya da geri çağırma yapmak yerine, aracınızı güncelleyeceğiz diyorlar. E arabanın içindeki güncelleme tuşu ne işe yarıyor, niye o zaman güncelleme çalışmıyor?

16 Ekim 2024 14:17

Aracınızın sürümü çok eski değilmiş 1 saat bekletebiliriz dediler, yaklaşık olarak 5 saat sonra aracımı teslim alabildim, "şarj etmeme sorunu çözüldü mü? " diye sorduğumda da sadece aracınızı güncelledik test etmedik, burası şu anda müsait değil gidip kendiniz test edin şeklinde bir yanıt aldım. Togg ekibinin ilgisi gerçekten çok kötüydü, bu kadar kötü bir servis deneyimi yaşattığınız için Teşekkürler,

17 Ekim 2024 09:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Ekim 2024 09:43

Togg ekibi olarak kullanabildiğiniz tek fonksiyon cevap mesajı taslağını tüm şikayetlerin altına yapıştırmak ne hoş :d

Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler

Anıl
31 Mayıs 2024 00:45
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Togg Şarj Sorunu Sürekli Hata Veriyor

Ali
26 Temmuz 2024 00:14
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Devamlı Çalışan Silecek Sorunu

Serhan
11 Ağustos 2024 19:20
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Togg Marka Aracım Şarj Olmuyor Muhatap Bulamıyorum

Ecem