Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Devamlı Çalışan Silecek Sorunu

11 Ağustos 2024 19:20

Togg aracımın ön silecekleri devamlı çalışma arızası verdi. Hiçbir şekilde durduramıyorum. Aradığımda sigortasını söktürdüler. Ancak tabi ki bu halde çalışmıyor. 5 gündür daha randevu bile veremediler. Ayrıca sinyal verince direksiyonda bir titreme hissi geliyor. Bu hatada silecekler ile ilgiliymiş. Ay sonu şehir dışına gideceğim ancak bu hatalar yüzünden nasıl olacak bilemiyorum.
Ön park sistemi durduk yere çalışıyor. Özellikle yavaş hızlarda.
Enerji sistemi arızası olmadık yerlerde alabiliyorum.
Sağ ve sol emniyet kemeri direklerinde, sos butonunun oralarda aşırı derecede trim sesi var.

Silecek hatasına kadar şehir dışı gezimden sonra veririm diyordum ama bu hata ile zorunlu oldu. Bu şekilde nasıl büyümeyi hele hele Avrupa'da satış yapmayı planlıyorsunuz. Sonra yerli araba diyorsunuz. Böyle acemice hatalar olur mu? Hadi oldu servisiniz nasıl bu kadar yavaş olabiliyor.

profile profile
12 Ağustos 2024 22:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Ağustos 2024 16:31

Bu kadar saçma bir servis yapısı olamaz. Elemanlarınızı düzgün seçin. Şikayette kayıt açıldığını söylüyorum cevap olarak kayıt açın diyorlar. 1 hafta oldu hala arayan soran yok. En son servisi basıcaz herhalde. Bu kafa yapısı ile devlet desteği kesildiği anda çöker bu şirket.

Serkan bey merhaba Ankara'dayım ve aynı sıkıntıyı yasıyorum servis sıkıntıyı çözemiyor siz nasıl bir yol izlediniz Bosch car serviste ne yapıldı paylaşabilir misiniz

Altunizade Bosch Car Service 3-4 saate yaptı ve sorun çözüldü. Bilginize

Ali
Ali

Serhan bey merhaba, 4 gün önce sileceklerim kendi kendine durdu ve bahsettiğiniz sorunları aynen yaşıyorum. Siz bir ilerleme yapabildiniz mi? Servise hala ulaşamıyorum

Serhan

Merhabalar. Altunizade Bosch Car yetkili servisinde düzelttiler. Size yakınsa oraya bir sorun isterseniz. 3-4 saate yapıyorlar.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımın Bitmeyen Sorunları

Tolga
21 Ağustos 2024 15:29

Togg Çözülemeyen Şiddetli Direksiyon Titremesi!

Hasan
14 Ağustos 2024 09:55