Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Üyelik Ya Da Şifre Bilgisi Geçersizdir Diyor

06 Eylül 2024 22:10

12 aylık üye olduğum TOD'a giriş yapamıyorum. Bu numara ile üyeliğiniz bulunmamaktadır diyor. Daha önceki numaramla üyeliğimi iptal edip, yeni numaramla üyelik aldım. Eski numaramla da giriş yapamıyorum. 09.09.2024 biteceğinden ben de yeni numaramla 12 aylık üyelik satın aldım ama giremiyorum.

21 Ekim 2024 10:48

Todtv üyeliğim var ve o kadar çok para alıyor ama hiçbir yerden açamıyorum. Ayrıca ben tod üyelik yüzünden 10 bin lira fatura ödedim. Ve tod açılmadığı için üyelik numaramı alamıyorum. Yani o kadar açılmıyor hiçbir yerden. Daha önceleri giriyordu fakat telefon numaranız eşleşmiyor, uylik paketiniz bulunmamaktadır diyor. Müşteri hizmetleri numarası yok ulaşamıyorum. Daha önce de yanlış paket almıştım iptal ettim ve iade yapmadılar. 6 eylülde şikayetim vardı, geri dönüş iyilestirme, ya da özür dilemediler

Ek
20 Ekim 2024 22:19

Ömer
09 Ekim 2023 12:31
TOD Tv TOD'u İptal Etmek İstiyorum
Ahmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Ücretini Ödediğim Tod Üyeliğim Habersizce İptal Edildi, Hesabım Kayboldu

Ahmetcan
14 Temmuz 2025 17:09
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
09 Ağustos 2024 00:18
TOD Tv Toda Üyelik Yenilediğim Halde Kanallar Açılmıyor
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
04 Ocak 2025 18:26
"Sorunum çözüldü teşekkürler. Ama yinede canlı kanlı müşteri temsilcine ihtiyaç var. Robotlarla sorun çözülmüyor."
Üyelik İptali Ve Ücret İadesi Talebi: İzleyemediğim İçerikler İçin Çözüm Bekliyorum

14 Ağustos 2023 14:05

TOD Tv Kategorileri