İngiltere Aile Birleşimi Vizesi Tls Contact

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi Tls Contact
12 Haziran 2023 02:09

Merhaba kendim İngiltere'de yaşıyorum ve 24.04.2023 de eşim İstanbul Profilo AVM tls Contact vize merkezinde pasaportunu teslim etti ve parmak izi verdi. Düğünümüze 10 gün kaldı ama hala 5 haftadır vize dmc den vac ya aktarılmayı bekliyor ve şu an güncel 8. Haftadayız ne bir iletişim var be bilgi alabileceğimiz bir yer priority mail i de gelmedi amacım buradan tls ye sesimi duyurmak değil zaten bir yardım gelmeyeceğini biliyorum ama benim durumumda olanlarla iletişim halinde kalmak istiyorum. Başvuru bekleyen var mıdır?

Özgür
Özgür

Sonuç alabildiniz mi

Elif

Merhaba, Ben de TR den 11 Mayıs'ta parmak izi verdim ve 6. Haftaya girdim henüz bir gelişme yok. Priority maili 30 iş gününde geliyor ama gelmedi. Danışmanımızın söylediğine göre Şubat ayından önce aile vize başvurularında priority maili geliyormuş Şubat'tan sonra priority kontenjanı nitelikli iş başvurusu vize türüne veriliyormuş. Normalde aile vizesi 12 hafta sürer dediler umarım bu kadar uzun sürmez. Sizde bir gelişme olursa buradan bilgi verir misiniz rica etsem?

Elif

Merhaba, parmak izini 11 Mayıs'ta vermiştim, ekspres için herhangi bir dönüş olmadı. 22 Haziran'da nhs sağlık harcı ödemesi için mail geldi ödeme yaptıktan sonra 27 Haziran'da olumlu sonuçlandı vizem. 6,5 hafta kadar sürdü vizemin gelmesi. Bekleyen herkese bilgi olması için yorumlarımı burada tutacağım, umarım bekleyen herkesin en kısa sürede olumlu sonuçlanır.

Azad
Azad

Merhaba bir sonuç alabildiniz mi. Bende 2 mayısta başvuru yapmıştım

Selenay
29 Kasım 2024 12:16
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 14:18
Pasaport Teslimatında Belirsizlik Ve İletişim Eksikliği