Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Hesabımı Silemiyorum: Acil Yardım Talebi

22 Aralık 2024 01:29

Tinder hesabımı silemiyorum. Yetkililerin ilgilenip Tinder hesabımı silmelerini istiyorum. Lütfen acil yardım edin. Hem eşleşme olmuyor hem de mesajlar gitmiyor ve bilgilerimi de silemiyorum. Lütfen hesabımı siliniz, yardım ediniz. Her sildiğimde hata veriyor ve 'hesap silinemedi' uyarısı ile karşı karşıya kalıyorum. Defalarca denedim, olmuyor. Destek birimine talebiniz iletildi deniliyor ama ortada bir destek ekibi yok abonelik almıştım onu da kullanamıyorum. Bomboş bir sayfaya günde on kere giriş yapıp düzelir diye tekrar çıkış yapıyorum gerçekten bir detsek ekibi varsa ne iş yapar ve ne işe yarar şu sorunu düzeltin ya da hesabımı komple silin

22 Aralık 2024 15:13

Ürünün tamamı sorunlu hizmet falan aldığımız da yok üstelik defalarca kez uygulamayı kullanamadığım için talep oluşturdum ve hala aynı hatayı veriyor olması saçma sapan bir uygulama olduğunun kanıtı. Aldığım abonelik paketini kullanamadan süresi bitecek neredeyse ve ben 10 günde kaç tane bildirim yaptım sayısını hatırlamıyorum. Bir daha yazmakta fayda var eşleşme yakalayamıyorum mesaj atamıyorum keşfette sürekli aynı kişiler görünüyor beğeni almıyorum. Doğru kişi olduğum da onaylandı daha ne yapmam gerekiyor ki... Yok profil simgesine dokunacakmışım çıkış yapacakmışım eee yaptım yine aynı yine aynı uygulamayı telefondan kaç kere sildiğimi söylemiyorum bile lütfen düzeltin artık ya da hesabımı silin sıfırdan başlamak istiyorum. Uygulamayı düzeltemediğiniz gibi hesabın silinmesine de izin vermiyorsunuz sanırım ki Tinder hesabın silinirken bir hatayla karşılaştık tekrar deneyin uyarısı veriyor... Acil olarak düzeltin ya da sorunun ne olduğunu bana bildirin dönüş bekliyorum

22 Aralık 2024 01:47

Uygulama asla düzelmiyor süreç çok uzadı ve bu durum canımı sıkmaya başladı yani kullanamayacağım bir uygulamadan üyeliğimi silemiyorum aşırı saçma bir şey lütfen uygulamayı kullanılır bir hale getirin ya da hesap silme işlemine yardımcı olun

22 Aralık 2024 23:59

Buraya yazınca da bir şey olmuyor demek ki uygulama hala aynı hala aynı ya biri ilgilenecek mi gerçekten bu durum böyle devam mı edecek tamam hesabımı silin o halde yani madem düzeltemeyeceksiniz komple uygulamayı kaldırın o halde

23 Aralık 2024 00:10

Son kez yazıyorum biri şu uygulamayı kullanılır hale getirecek mi yoksa silmeme yardımcı olun gerçekten sinirlerim bozuldu ya anlamadığım neyi eksik ya da yanlış yapmış olabilirim ki profil %70 onaylanmış fotoğraf doğrulama onaylandı ama ben eşleşme yakalayamıyorum keşfette sürekli aynı kişileri görüyorum mesaj yazamıyorum mesaj almıyorum Tinder Platinum paketine üyelik yaptım haliyle onu da kullanamıyorum çünkü safi zarar ziyan bir uygulama yapmışsınız. Durumun bir an önce düzeltilmesini talep ediyorum rica ediyorum yani bir yalvarmadığımız kaldı onu da yapalım tam olsun 🙄😏

23 Aralık 2024 22:46

Eşleşmeler de kayboldu teşekkür ederim hiçbir şey yapmadığınız için hesabım hala aynı hatayı veriyor eşleşme yapamıyorum beğeni almıyorum birkaç eşleşme yapmıştım onlar da kayboldu Misss gibi bomboş bir sayfa oldu aboneliğimi iptal edeceğim ve hesabımı silmek istiyorum ama asla silemiyorum🙄bu kadar olmaz ya bu kadar olmaz gerçekten biri beni duyacak mı cevap verecek misiniz artık yani yok mu bu işin bir çözümü sinir bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan bir uygulama 😬abonelik paketinin ödemesini yapın ve silin hesabımı 🤞

24 Aralık 2024 00:33

Ya bakın gerçekten bu durum artık can sıkmaya başladı hesabımı silmek istiyorum uygulamanız da sizin olsun işe yaramıyor zaten ama yeter ki saçma bile olsa bir açıklama yapın bir dönüş yapın çözüm bulamıyorsunuz madem şu sebepten dolayı olmuyor falan bir şey söyleyin yani bu uygulama kendiliğinden olmadı herhalde arka planda vardır ilgilenen birileri hesabımı silin

Ali̇ sonuçtan memnun değil

Ali̇
03 Kasım 2024 00:59

Zeynep
16 Şubat 2025 22:44
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Hesap Silinemedi Uyarısı Alıyorum

Melek