Time Of English Şikayetçiyim

12 Ekim 2024 19:25

Bir şikayetim var çarşıda dolanırken yanıma iki tane genç geldi ve bana dediler ki https://www.timeofenglish.com sayfamız var katılırsanız yabancı bir dil öğrenirsin İngilizce almanca vs gibi videolu anlatımla falan kolayca öğrenirsiniz gibisinden anlatı bende bu ücretlimi ücretsiz mi gibisinden sordum bana kesinlikle ücretsizdir hiçbir şekilde sizden herhangi bir ücret talep edilmez dediler bende tamam kabul ettim hiç zamanım olmadı giremedim siteye bakmadım yani siteye hiçbir şekilde ve bir iki ay geçti üstünden telefonuma aramalar geliyor cevapladım kimsiniz biz fayfenom English den arıyoruz sayfamıza kayıt olmuşsunuz ve 12 bin tl tutarında borcunuz var edemediğiniz takdirde hacizlik olursunuz dediler bana ben kendilerine de söyledim ben kayıt olurken bana altını çizerek söylüyorum bana"herhangi kesinlikle bir ücret talep etmiyoruz demişti arkadaş" bende buna güvenerek kayıt oldum ve beni arayıp benden ücret talep ettiler bunu kesinlikle kabul etmiyorum bunun hakkında gerekirse davacı da olacağım.

Time Of English Yanıltıcı Dil Eğitimi Satışı Ve İptal Sorunu

26 Eylül 2024 14:17