Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Tilos Travel 16 Haziran Mağduruyum

29 Haziran 2024 21:43

16.06.2024 tarihinde Fethiye-Rodos seferi için biletlerimizi aldık ve 10 gün öncesinden talep edilen tüm belgeleri hazırladık, kendilerine ilettik ve belgelerin ulaştığına, bir sorun olmadığına dair teyidimizi aldık. Her şeyin yolunda olduğu düşüncesi ile 1 gün öncesinde Fethiye'de bir gün konaklamak için ulaştık. 15.06.2024 akşamı tesadüfen otopark sormak için acenteye uğradığımızda Rodos kapı vizesi uygulamasının kaldırıldığı bilgisini aldık. Nedenini sorduğumuzda kararın onlarda olduğu bilgisi verildi. Zaman geçtikten sonra öğrendik ki zaten rodos tarafı kurban bayramı için bir kota belirlemiş ancak bizim ve bizimle birlikte yüzlerce arkadaşın bu durumdan haberi yokmuş. Ayrıca günler öncesinde ulaştırdığımız ve eksik olmadığına dair bilgi de aldığımız kapı vizesine ilişkin belgelerin ise, zaten Rodos tarafına hiç gitmemiş olduğunu öğrendik. Tekrar acenteye gittiğimizde, feribot biletlerinin ücretinin iade edileceğini ancak vize ücretleri için artık çok geç olduğu bilgisini aldık. Gönderilmeyen evraklarla birlikte vize ücretlerininde Tilos tarafından alıkonulduğunu böylece öğrenmiş olduk. Ayrıca sırf bu iş bilmezlik yüzünden Rodos'ta ödemesini yapmış olduğumuz konaklamamızda son gün iptali mümkün olmadığından yanmış oldu.

Bayram tatilimizi mahvettiğiniz yetmiyormuş gibi bir de sürecin şeffaf (! ) yürütüldüğüne dair cevaplarınız oldukça gülünç.

Son bir ekleme, iade edileceğini söylediğiniz feribot bileti bedellerinin de hala iade edilmediği, hatta üzerine bir de bilgimiz dışında açığa alındığı bilgisini de göndermiş olduğunuz linklerden görmekteyiz.

Gerekli tüm yerlere şikayetlerimizi yapacağımızı bu vesile ile tekrar dile getirmek isterim.

Bu olaydaki 5 kişiden birisine bendim katılıyorum. Buraya yazdığından dolayı feribot ve vize ücretini yatırıyorsunuz. Bende yazınca iletişimi geçersiniz.

01 Temmuz 2024 14:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sema sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 12:08
Aysima sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 13:19
Tilos Travel Fethiye - Rodos Kapıda Vize