The Ivy Travel Agency İvy Travel Seyahat Acentesi Tarafından Son Dakika Turumuz İptal Edildi

19 Ağustos 2023 17:57

İnternette gördüğümüz İvy Travel seyahat acentesi ile iletişime geçip 20 Ağustos çıkış tarihli Balkanlar turunu rezervasyonumuzu yaptırdık. Şirket yetkilileri ile çeşitli zamanlarda iletişim kurup herhangi bir sorun olup olmadığını teyit ettik ve hiçbir problem olmadığı söylendi. Turdan bir gün önce 19 Ağustos tarihinde şirket yetkilisi bizi arayarak turun iptal olduğunu söylediler.

19 Ağustos 2023 17:46

Tur için gerekli bizden istenen tüm masrafları yatırmış ve pasaport + kimlik bilgilerimizi de şirket yetkilisine göndermiştik. Para iadesi talep ettiğimiz halde ödeyemeyeceklerini en yakın tarihte ödeme yapacaklarını söylüyorlar. Henüz yapılmış bir iade yok.

Ebru
Ebru

The ivy travel agency den mayıs 2023 de 30 Temmuz çıkışlı Başkanlar turu satın aldık 4 kişi. Hiçbir geçerli sebep gösterilmeden turun bir gün önce iptal olduğunu öğrendik. Acenteye gittiğimizde Emine Yıldız 'ın 20 Ağustos tarihinde turun kesin çıkış yapılacağına dair taahhüdünü alıp ayrıldık. Fakat 19 Ağustos ta tekrar iptal olduğunu öğrendik. Şu anda ne para iadesi alabiliyoruz ne de şirket yetkilisi Emine Yıldız a ulaşamıyoruz. Telefonu kapalı, Instagramı kapatmış ve hiçbir şekilde ulaşılamıyor kendisine.

Teşrife
Teşrife

Ödemenizi alabildiniz mi

Süheyla

Hayır. Ancak hem hukuki hem cezai süreci başlattık