Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Teslim Problemleri

15 Ağustos 2024 19:49

Tesla araç için 5 Mayıs'ta sipariş verdim, teslim tarihi daha 10 gün önce Haziran-Temmuz gösteriyordu, ben sipariş ettiğimde ise Temmuz-Ağustos olarak değişmişti. Normal bir sıralama içinde en kötü Ağustos başlarında aracı alabileceğimizi düşünerek kapora ödemesi yaptım. Aynı aracın birebir eşinden benden 15 gün önce sipariş veren arkadaşım 28 Haziran'da teslim aldı. Ara bir tarihte önceden ödeme yapabilirsiniz denildi, teslim tarihini etkilemeyecek diye belirtildi. 3 Mayıs'ta birebir aynısından sipariş veren, ara ödeme yapan başka bir arkadaşım 7 Ağustos'ta teslim aldı. Teslim alanlardan anladığımız kadarıyla bu konuda yalan bildirim yapılmış. Bu nasıl bir sıralamadır ki iki gün arayla sipariş veren insanlar arasında 30 gün fark oluyor. 4 Eylül'de teslim randevusu aldım, 120 günde araç teslim etmiş oluyorlar. Bu tüketicilere bir uyarıdır, Tesla Türkiye'ye güvenip iş yapmayın.

18 Ağustos 2024 01:13

İletişime gecen olmadı, buradadaki şikayetlerden anlaşılan Ne bir sıra var ne bir düzen kafasına göre araç teslim ediyorlar. Konuyla ilgili Tesla usa ve Almanya'ya yarin şikayet ile ilgili mail göndermeye başlayacağım, elbet yetkili birisine ulastiririz.

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Tamamen Bir Pişmanlıktır.

Muzaffer
13 Eylül 2024 09:23
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Tesla'nın Teslimat Süreci

Şafak
03 Temmuz 2023 11:50

Ulaş
25 Ekim 2023 17:14

Şükrü
16 Ocak 2024 08:52
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
16 Ağustos 2024 19:38
Tesla Aracı Teslim Etmeyen Telefonları Aylardır Açmayan Tesla Kaporamı Ver!
Tesla Aracı Teslim Etmeyen Telefonları Aylardır Açmayan Tesla Kaporamı Ver!