Emre sonuçtan memnun

Tesla Model Y Teslimat Problemi

24 Ağustos 2023 13:32
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Bu mesajdan hemen sonra, Tesla App'de teslimat tarihi seçimi ile ilgili bölüm aktif oldu ve 05 Eylül tarihinde Teslimat yapıldı. Teşekkürler”

Tesla Türkiye temmuz son haftasında Tesla app üzerinden mesaj göndererek aracımın fiyatını ve 1 hafta ödeme yapmam gerektiğini belirtti.
Hazırlıklı olmadığım için mevcut arabalarımı parayı denkleştirmek için değerinin 150 bin tl altında satmak durumunda kaldım.
Bu arada benden vekalet ve trafik sigortası yapmam istendi, bu belgeleri de tamamladım. Bu durumda arabamın kısa sürede ruhsatının çıkarılıp teslim alacağım algısı yaratıldı. Normalde bedelini ödediğiniz bir aracı en geç 1 hafta içerisinde teslim alırsınız.
Ben teslimat randevusu beklerken aplikasyon üzerinden tahmini olarak bir ay sonraya tarih veriyor ve her gün bir gün ileri atıyorlar.
08 ağustos'da tüm bedelini ödediğim model y aracı hala teslim etmedi. Üstelik defalarca yazışmama rağmen ne zaman teslim edeceğini kesinlikle söylemiyor. Son attığım maile'de cevap verilmedi.
Parasını ödemek için arabamı satmıştım ve arabasız kaldım. Eylül başında yıllık izine çıkacağım ve arabam yok. Tesla Türkiye beni mağdur etti.
Tesla gibi dünyanın en büyük otomotiv şirketinin böyle kötü ve amatör yönetilen bir organizasyona sahip olması çok şaşırtıcı. Acaba Tesla merkezi bu durumun farkında mı?
Sonuç alamazsam yasal yollara başvuracağım.

06 Eylül 2023 12:19

Ulaş
25 Ekim 2023 17:14
Selçuk sonuçtan memnun

Selçuk
13 Ağustos 2023 01:18
"Biraz geç de olda teslim randevumu aldım. Sevkiyat sıralamasında sistemsel düzenlemeye ihtiyaçları var. Tesla çalışanlarının fazla mesai ve yoğun çalışmasına şahit oldum, araçları yetiştirmek için iyi niyetle gayret ettiler. Mağduriyetlere telafi olsun diye hafta sonu ara teslim günü açtılar. Teşekkür ediyorum kendilerine"

04 Ağustos 2024 16:04

Tesla Türkiye Aracı Ve Paramı Geri Vermedi