Tereson Kullanımı İle Yaşadığım Sorun

06 Nisan 2024 12:18

Dün akşam altıncı günümdü ilk kullandığımdan beri. Sıkınca yanma ve kaşıntı yapıyordu, ancak daha sonra geçtiği için sorun yaşamamıştım. Fakat dün akşam sıktıktan sonra çok yanmaya ve kaşınmaya başladı. Dayanılmaz hale geldi. Sonunda dayanamayıp yıkadım ve yıkadıktan sonra koltuk altı çevresinin kızarmış olduğunu fark ettim. Panikleyip Terramycin sürdüm. Sabah kalktığımda koltuk altım kremden dolayı sarıya dönmüştü. Yıkadım ama sarılık kesinlikle geçmiyor, kızarıklıklar devam ediyor. Ne yapmam gerektiğini veya hangi kremi kullanmam gerektiğini, neyin iyi geleceğini bilmiyorum. Ayrıca spreyi kullanmaya devam etmeli miyim yoksa ara verip daha sonra mı devam etmeliyim bilmiyorum. Sizi suçlamıyorum, bu durum benim yaptığım bir hata sonucu da olmuş olabilir. Sadece bu koltuk altı sorunuma bir çözüm bulmanızı rica ediyorum.

06 Nisan 2024 12:23 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Elif
Elif
06 Nisan 2024 12:25

Özrünüz için teşekkür ederim bu tarz sıkıntılar için önerebileceğiniz bir krem var mıdır acaba? Ha bir de bahsettiğim sarılık lekeleri de geçecek değil mi kızarıklıklarla birlikte

06 Nisan 2024 12:27

Merhaba vermiş olduğumuz mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Lekeler kısa sürede geçecektir. Teşekkürler

Koltuk Altında Yanık Ve Lekeler Oluşturan Sprey Mağduriyeti

Çisil