Tepebaşı Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktorunun İşinden Anlamaması

Beyza
14 Ekim 2023 15:5117.867

20'lik diş çekimi için ** ** 'ten randevu aldım ve tamamıyla hüsranla bitti boştan boşa bekledim 2 günümü bir hiç uğruna yediniz ilk gün klasik röntgen çekildi ne sorununuz var tarzı konuşuldu ben 20liklerimi çektirip temizletip tel taktırmak istediğimi söyledim tel için çok bekleyeceğimi dışarıda yaptırmam gerektiğini söyledi devletin doktoru bana özeli öneriyorsa ben neden size geleyim sonra yirmiliklerin sağ alttakinin sadece birinin sinire yakın olduğunu ama diğer alttakinin çekilebileceğini söyledi.

Ertesi gün tam sabah 8de burada ol buradaki sekreterlikten kaydını oluşturup aşağıda dişi alsınlar dedi. Bende tamam dedim ertesi gün tam 8de geldim sekreter kaydımı oluşturdu. Aşağıda kayıt yaptırıp beklemeye başladık. Benden sonra gelenler benden önce gidiyor Türkçe bilmeyen Arap bile benden önce giriyorsa yazıklar olsun bu sisteme kendi ülkemizde mülteci durumuna düştük düşürenlerin Allah'a havale ediyorum.

Saat 9 oldu ve beni saat 11e atmışlar şaka gibi bir de azarlanıyoruz çocuk gibi madem beni 11e atacaktınız neden sabahın köründe ben çağrıldım? Hadi neyse 4 saat bekledim çağırılınca bir de ne deseler beğenirsiniz alt 20liklerin ikisinin de sinire yakın olduğunu sağ üst tarafın etrafını kist kapladığını kendilerinin çekemeyeceğini üniversite hastanesine gidip acilen çektirmem gerektiğini söylediler.

Ben neye bekledim o kadar saat ne dişim çekildi ne de beklediğime değdi ** hanım bu dişin kist kapladığını görmedi mi ikisinin de sinire yakın olduğunu söyleseydi bu kadar uğraşmazdım ben hayatımda bu kadar sorumsuz bir hastane görmedim.

Umarım gören doktor arayışlarına girersiniz bir diş doktoru kist kaplayan dişi nasıl göremez hala anlamam bana birinin sinire yakın olduğunu diğerinin çekilebileceğini söylemek ve 2 günümü yemek nedir? İnsanlar şikayetçi olunca da her yerde hakkınızı arıyorsunuz bu yüzden insanlar hastane işini sevmiyor bir an önce özen gösterip gönderseniz ölüyorsunuz bir de azar işitiyoruz gerçekten kafayı yersin.

Hastane Randevu Sistemi Ve İletişim Sorunları

Deniz
24 Mart 2025 09:036.999

Bağcılar ağız ve diş sağlığı hastanesinde 21.03.2025 tarihinde randevum vardı. Zaten sistemleri aşırı kötü. Önce muayene...

Balgat Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi 'nin Keyfi Muamele

Duygu
24 Ekim 2023 13:2623.593

17.10.23'de Ankara Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde 10:50 saatindeki randevum için gittim. Giriş yaptırıp muayen...

1 Destek