Teos Village Otel Kalitesizliği Şikayet

23 Ağustos 2024 16:33

Teos Village otelde hali hazırda 3 oda olarak konaklamaktayız. Öncelikle plaj ile başlamak istiyorum. Kadınlar plajında şezlong atılabilecek oldukça küçük bir alan var ve tüm bu alanı adım dahi atılamayacak sayıda şezlong ile doldurmuşlar. Diğer misafirlerle maalesef üst üstesiniz. Denize girerseniz veya yemek yemeye giderseniz döndüğünüzde şezlongunuzu başkasının almış olduğunu görmeniz veya bu durum ile ilgili bir kavgaya şahitlik etmeniz garanti. Sık sık şezlonglarda 15 dakikadan uzun süre çanta veya havlu bırakılmamasına yönelik uyarı anonsları yapılıyor. Ben tatile geldim, şezlong yarışına gelmedim. Can hıraş yüzüp yemeğimi hızlı yiyip şezlongumu kaptırmadan düşünmeye gelmedim ki burası halk plajı da değil. Oldukça yüklü bir ücret ödeyerek tatil yapmaya geldim. Bir de bu kaos zaten yetmezmiş gibi otel günübirlik ücret karşılığında plaja dışarıdan misafir alıyor. Gerçekten bu, müşterilerin tamamını her anlamda mağdur etmekten başka bir şey değil. Verdikleri hizmet umurlarında değil. Oda konusunda da maalesef konakladığımız odanın küçüklüğüne, eşyaların eskiliğine, duşa kabinimizin kırılmasına değinmeyeceğim bile. Oda temizliği çok geç yapılıyor. Dün 16.30'da odaya döndüğümde temizlik henüz başlamıştı. Yetişilemiyorsa personel tutulmalı, kimse geldiği tatilde bunu yaşamak zorunda değil. Bugün dışarıda rezervasyonumuz olduğu için özellikle sabah iki kere arayıp 16.30'dan önce temizlenmiş olmasını rica ettik. Geldiğimizde oda gene temizlenmemişti. Elbet arada işini iyi yapan personeller de var ancak genel olarak bir hizmet disiplini, saygısı yok. İşletme tamamen 'ben günü çıkarayım, gerisi önemli değil' kafasında.

Fatma
Fatma

Yukarıdaki arkadaş o kadar güzel anlatmış ki her şeyi, ben buraya değil Google yorumlara yazacağım şikayetimi. Başka otel olsa müşteriler olay çıkarırdı, buraya gelen insanlar daha ılımlı olduğu için, bu aç gözlülüğü yapıyor bu otel. Otel kendi yatılı misafirlerine şezlong yetiştiremiyor bir de dışarıdan günlük müşteri almak nedir? Ne olduğunu yukarıda yazdım zaten, doymamışlar

Teos Village Otel Olmayan Hizmeti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Ağustos 2024 16:50
Faysal sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 12:59

26 Ağustos 2024 01:29