Temu Nun 2000 TL Alt Limit TR Nin 30 Euro Max Limit Çatışması

Gül
11 Ağustos 02:04

Arkadaşlar, Temu'dan sipariş vereceğim. Temu'nun minimum sipariş limiti 2000 TL ama yeni güncelleme ile devletin maksimum alışveriş limiti ise 30 Euro. Bu şekilde limiti aşıyor. Nasıl olacak? Bir dengesizlik var yoksa ben mi anlamıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

profile profile

Yorumlar (7)

Ramazan

Evet yeni güncelleme ile vergisiz kısmı 30 euro sınırlaması yani 1050 TL'ye denk gelecek şekilde sipariş verilebiliyorsunuz. Vergisiz ekleme limiti 1050 TL olmak şartıyla aynı üründen en fazla 5 tane farklı ürünlerden ise 1050 TL limitini doldurana kadar ekleyebiliyorsunuz. Sepetinizi oluşturup ödeme kısmında vergilendirme yapılıyor. Aldığınız ürünlerin toplam miktarının ℅60 i kadar vergi çıkıyor. Yalnız siz sanal kartla ödeme yapın ve limitinizi sepetinizi kontrol ettikten sonra limitinizi açıp ödeyin. Yoksa yanlışlıkla ödemeyi tamamla deyince hemen çekiyor. İllaki bir şeyler alacaksanizda indirimli olarak sunulan kredi iadelerinden alırsanız bir sonraki alışveriş için puan yüklenip kullanabilirsiniz.

Ramazan

Hayır mustafa bey aşmış olmazsınız. Ürünün vergisiz toplamı 1050 TL siniri var vergilerle geçmesi sorundegil ve norma

Merhaba üstad temudan bir ürün alacağım ürün 936 TL ama ödemeye geçince vergiyle 1500 oluyor bu durumda 30 doları asmısmı oluyorum yani buna vergi dahilmi hariçmi bu urunu alabilir miyim kargo ücretsiz bu arada... Kısaca 30 dolara vergi dahilmi şimdiden teşekkürler

Ramazan

Gumruk olarak yasaklı ürünse gumrukten geçmez örneğin sim kartlı bir telefon, tablet saat vb. Onun haricinde temudan gelir kargo ortalama 20 gün sürüyor elinize geçmesi

Emirhan

Merhaba siz biliyor gibisiniz 5 ürün sınırı halen daha var mı? Mesela 30 euronun altında fakat 10 ürün var sıkıntısız gelir mi?

Zahide

Bu kadarlık alışveriş yapacağım sizce gelir mi şu anda yani gümrükten geçer mi acaba ya

Dilek

Bunu bende çok merak ediyorum ama 21 ağustosta resmi gazetede yayınlanıp yuruluge girecek geç geldiği için gümrükte takılı kalır mı acaba bende 1.400 TL lik alışveriş yaptım

Temu Uygulamasında Kupon Yanıltmacası

Batuhan
12 Aralık 19:17

Temu Kasım Fırsatında Beklenmeyen Sürpriz!

Yunus
13 Kasım 17:48