Temu Nun 2000 TL Alt Limit TR Nin 30 Euro Max Limit Çatışması

11 Ağustos 2024 02:04156.485

Arkadaşlar, Temu'dan sipariş vereceğim. Temu'nun minimum sipariş limiti 2000 TL ama yeni güncelleme ile devletin maksimum alışveriş limiti ise 30 Euro. Bu şekilde limiti aşıyor. Nasıl olacak? Bir dengesizlik var yoksa ben mi anlamıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumlar(13)

27 Ocak 2025 00:17

Sanal kart kullandığınız mobil bankacılıktan normal kartınıza bağlı olarak tanımlanan online karttir. Limitini günlük olarak belirtiyorsun fazla çekim yapilmiyorgenelde ben alışveriş yapacağım zaman alacağım tutar limitini ayarlıyorum çekincede tekrar sıfırlıyorum ve asla çekmiyorlar sizde otle yapın bence

27 Ocak 2025 00:13

Vergisiz 1050 lira limite kadar alabilirsiniz. Vergiler dahil edilince sorun olmuyor. Ödemeye gidince ℅60 gumruk vergisi ekleniyor. Alırken de kredi iadesi olan indirimleri kullanmanızı tavsiye ederim

24 Kasım 2024 18:04

Evet yeni güncelleme ile vergisiz kısmı 30 euro sınırlaması yani 1050 TL'ye denk gelecek şekilde sipariş verilebiliyorsunuz. Vergisiz ekleme limiti 1050 TL olmak şartıyla aynı üründen en fazla 5 tane farklı ürünlerden ise 1050 TL limitini doldurana kadar ekleyebiliyorsunuz. Sepetinizi oluşturup ödeme kısmında vergilendirme yapılıyor. Aldığınız ürünlerin toplam miktarının ℅60 i kadar vergi çıkıyor. Yalnız siz sanal kartla ödeme yapın ve limitinizi sepetinizi kontrol ettikten sonra limitinizi açıp ödeyin. Yoksa yanlışlıkla ödemeyi tamamla deyince hemen çekiyor. İllaki bir şeyler alacaksanizda indirimli olarak sunulan kredi iadelerinden alırsanız bir sonraki alışveriş için puan yüklenip kullanabilirsiniz.

22 Kasım 2024 08:35

Gumruk olarak yasaklı ürünse gumrukten geçmez örneğin sim kartlı bir telefon, tablet saat vb. Onun haricinde temudan gelir kargo ortalama 20 gün sürüyor elinize geçmesi

30 Eylül 2024 14:53

Bu kadarlık alışveriş yapacağım sizce gelir mi şu anda yani gümrükten geçer mi acaba ya

11 Ağustos 2024 03:00

Bunu bende çok merak ediyorum ama 21 ağustosta resmi gazetede yayınlanıp yuruluge girecek geç geldiği için gümrükte takılı kalır mı acaba bende 1.400 TL lik alışveriş yaptım

Temu Temi Sipariş Limiti

29 Temmuz 2024 09:4931.436

Temu Alışveriş limitini çok yükseltti 1700 TL çıkardı. Bu limit vergi ile 2000 TL geçiyor. Bu limit düşürülmeli. Özell...

1 Destek

Temu Limit Artırımı İle İlgili

28 Temmuz 2024 20:2344.168

Temu denilen alışveriş platformundan bir kere alışveriş yaptım, alt limit 480 TL idi, şimdilerde ise limiti 2000 TL yapm...

2 Destek6 Yorum

Temu Minimum Sipariş Tutarı Saçmalığı

16 Temmuz 2024 12:2817.571

Temu'dan neredeyse 2 günde 1500 liralık bir minimum sipariş tutarı artışı olduğu için sipariş veremiyorum. İlk baktığımd...

5 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Temu Yanlış Ürün Göndermiş!

Temu Yanlış ÜrünGöndermiş!

Dilek
Temu Kuluçka Makinesi Gelmedi Hala!

Temu KuluçkaMakinesi Gelmedi Hala!

Artvinli
Temu Verdikleri Sözü Tutmuyorlar Ve Geri Ödeme Sorunlu

Temu VerdikleriSözü Tutmuyorlar Ve Geri Ödeme Sorunlu

Erol
Temu İade Edilmesini İstiyorum!

Temu İadeEdilmesini İstiyorum!

Nurettin