İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo MNG Yurt Dışı Siparişimi Gümrükte Bekletiyor

MNG Kargo MNG Yurt Dışı Siparişimi Gümrükte Bekletiyor
15 Ağustos 2024 17:13

Çin'den Temu firmasından farklı tarih aralığında sipariş verdim. Verilen siparişler MNG Kargo'ya verildi. Çin'den Türkiye'ye getirdiler, sağ olsunlar. Ama defalarca mail attım, aradım, çeşitli mecralardan iletişime girmeme rağmen kimse ilgilenmedi ve 26 Temmuz'dan beri gümrük işlemi için bekletiliyor. Satıcı firmaya sorduğumda gümrük yoğunluğu diyor ama bu bilgi yanlış veriliyor. Tabii MNG tarafından Temu'ya. Çünkü verdiğim siparişlerden çok daha sonra yine sipariş verdim. Bu sefer Temu farklı bir kargoya verdi, 10 günde ürün bana teslim edildi. Ama MNG ile gelen tüm kargolar istisnasız bekliyor ve sorunu da gümrük yoğunluğu diye üzerilerinden atıyorlar ama inandırıcı değil çünkü farklı kargo firmaları 2-3 günde gümrük işlemini tamamlıyor. İşin kötü yanı bireysel kargolarda limit değişti, vergi arttırıldı. Kanun değişikliğinden önce verdiğim tüm siparişler 21 Ağustos'a kadar gümrükten geçmezse limite takılacak. Buradan da yazıyorum ama MNG’nin yine ilgileneceğini düşünmüyorum.

profile profile
16 Ağustos 2024 20:11

Bu sorunun muhatabı temu değil MNG’dir. Forum sitelerini incelediğimde bunun gibi yüzlerce şikayet mevcut. Konuyla ilgili MNG ‘nin umurumda değil. Konunun diğer muhatabı DHL olabilir. Geçen yıl satın aldılar

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan

Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
15 Ağustos 2024 23:30
Temu - MNG 21 Gündür Siparişi Gümrükten Çekmiyor
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
15 Ağustos 2024 17:24