Aytaç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tempobet Para Yatırmada Bekletiyor

Tempobet Para Yatırmada Bekletiyor
Aytaç
23 Ocak 2024 11:53

Para yatırmadan çok bekletiyorlar 1 günü geçkin süredir ödeniyor aşamasına geçmedi. Günde sadece 1 talep ancak onaylıyorlar. Canlı desteğe bağlanınca ise kopyala yapıştır yaptıkları metinleri gönderip insanları soğutuyorlar. Para sitede kalırsa dayanamayıp oynarız diye düşünüyorlar. Mağdur ediyorlar sadece. Sitede para var ama çekemiyoruz.

04 Şubat 2024 14:09

Her hafta şikayet etmekten bıktım. Yeter artık şu çekim taleplerini yatırın. Bekletmeyin mağdur etmeyin kullanıcılarınızı. Bahis yapabilmemiz için paralarımızı yatırın diğer siteler yarım saatte yatıyor bu kadar mı bitti Tempobet. Bizde mi bırakalım gerçekten yeter artık.

04 Şubat 2024 14:07

04 Şubat 2024 13:56

Yaklaşık 1 aydır çekim taleplerini hesabıma geçmesi çok uzun sürüyor. Siteye göre talepler yaklaşık yarım saatte sonuçlanıyor güya ama ben 1 gündür bekliyorum. Paramızı yatırmazlarsa nasıl bahis yapacağız. Beklemekten çok sıkıldım.

Suleyman
Suleyman

Herhangi bir gelişme var mı abi bende aynı çekim bekliyorum daha önce böyle değildi bu site bir sıkıntı var galiba

Barış
08 Kasım 2023 12:54
Mariobet Çektiğim Parayı 2 Gündür Ödemiyor.
Ömer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Kasım 2023 11:39
"Teşekkürler ilgilenildi"
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Çekim İşlemlerinde Gecikme Ve Müşteri Memnuniyetsizliği Yaşıyorum

Coşkun