Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Temiz İş Motor Kayseri Yanıltması

23 Aralık 2024 14:38

Ben 09.10 2024'de Attlass eco bt 50 hızar motorumu tamire götürdüğüm Temiz İş motor adlı işletmeye gittiğimde attlass Eco bt 50 hızar motorumun 1500 TL'lik masrafı olacağını onun yerine benim elimde ki attlass Eco bt 50 hızar motorumu alıp yerine daha iyi bir hızar motoru vereceğini söyleyen orada isminin a*** olduğunu öğrendiğim personel bana binaen senin motorundan daha güçlü bu 4 zamanlı hızar motoru bu motoru al diye ikna etti.

İkna ettiği ve almış olduğum hızar motorunun marka ve modeli Mike Mk580 olduğunu öğrendim bu hızar motoru ne kadar dediğimde 4500 TL olduğunu söyledi a*** isimli personel bende üste ne kadar vereceğiz dediğimde 3500 TL dedi bende hiç araştırmadan pazarlık attım o zaman 3000 TL vereyim benim size vereceğim Attlass Eco bt 50 hızar motorum 1500 TL'ye almış olun dedim kart a çektirmek istedim kabul etmediler bize çok vergi çıkar hiçbir şey kazanamayız dediler.

Bende 09.10.2024'de babama ait olan İş Bankası hesabından 3000 TL ATM'den çekip servis sahibi olan s*** b*** isimli kişiye elden teslim Edip eski motorumu verip yeni motor olan Mike mk580 sözde 4 zamanlı diye bildiğim hızar motorunu aldım gitmeden önce motoru nasıl kullanmam gerektiğini sordum 20 50 yağ kullanmam gerektiğini söylediler bende normalde diğer hızar motoruna 2 zamanlı yağ kullanıyordum 20 50 yağının 4 zamanlı motorlar için kullanıldığını biliyordum ama 4 zamanlı hızar motorunun olmadığını öğrendiğimde şok oldum.

Yanıltıldığımı anladım eve gidince ürünü dedikleri gibi 1 depo yağlı benzin ile bitirene kadar boşta çalıştırdım benzin bitince stop etti biraz dinlendikten sonra tekrar depoyu tarif ettikleri şekilde doldurup ağaç kesmek için bahçemize gittim ağacı kestim sonra dinlendi tekrar bir ağaç kesmek için çalıştırdım çalışıyordu ama elimi gaz tetiğinden çekince kendi kendine stop ediyordu bu durum defalarca tekrarlandı içime bir kurt düşmüştü motoru internette araştırmaya koyuldum.

25.10.2024'de internet üzerinden isminin öz Anadolu nalburiye olduğunu öğrendiğim farklı satıcıda aynı ürüne rastladım ürünü özelliklerini ve fiyatını sormak için iletişim bilgilerini öğrenip WhatsApp üzerinden link göndererek öğrendim ürünün 2 zamanlı olduğunu ve fiyatının da 3300 TL olduğunu belirtti diğer satıcı kişi bende o zaman yanıltıldığımı bir kez daha anlamış oldum telefon üzerinden hızarı satın aldığım yere ulaştım WhatsApp üzerinden soruna ait video gönderdim gelin bakalım diyorlardı her seferinde gidiyordum bakıyorlardı yapıyorlar iade almıyorlar

22 Aralık 2024 01:03

Faturam ektedir konunun devamı buradadır. Her seferinde gidiyordum bakıyorlardı yapıyorlar gibi görünüyordu sadece gaz ayarı yapıyorlardı bende oldu diye sevinip köye gidiyordum ağaç kesmek için bahçemize gittim tekrar ağacı kesmek istediğimde hızarı çalıştırdım yine aynı sorun olan ısınıp stop etme sorunu vardı ve ben artık 1 ay içinde 2 3 kere sıfır ürünü servise garantiye götürmekten sıkılmıştım yine 05.11.2024 tarihinde motoru iade etmek istediğim için gittiğimde isminin M*** b*** olduğunu öğrendiğim yetkiliye bana 4 zamanlı diye sattığınız motor sorunlu arıza çıkarıyor sürekli daha 1 ay bile olmadı 2 3 kere servise getirdim bu motoru ben bunu iade etmek istiyorum dediğimde üzerime yürüyüp kimse sana burada 4 zamanlı dememiştir demez öyle bir şey olmaz diyerek beni bu fikrimden bastırmaya çalıştı sonra Süleyman baş isimli kişi gelip motoru elimden aldı zincirini biledi gaz ayarı yaptı al arkadaş motorun çalışıyor dedi gönderdi yine aynı sorun devam etti çünkü eski hızar motorum olan attlass Eco bt 50 6 senedir bendeydi ve hiçbir zaman servise ve garantiye götürmemiştim işimi görüyordu ve sorun çıkarmıyordu bu hızarı da bana bu şekilde övüp de verdikten sonra böyle sorunlar olunca haliyle soğudum kandırıldığımı anladım bu yüzden dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak istedim. Halinden memnun olan bir insan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayacağını biliyorum bende bu durumdan dolayı muzdarip ve mağdurum 4500 TL paramın iadesini talep ediyorum. Fatura konusuna gelince ben İlk alırken fatura verileceğini bekliyordum ama faturayı ben ürünü servise getirmeye başladıktan sonra benim motoru iade etmek istediğimi söyledikten sonra fatura kesmek istediler ve benden WhatsApp üzerinden isim soy isim t. C. Telefon bilgilerini talep ettiler bende hemen üzerine WhatsApp üzerinden istedikleri bilgileri gönderdim 05.11.2024 tarihinde yani ürünü aldığım günden 23-24 gün sonra e fatura şeklinde 4500 TL olarak kesip WhatsApp üzerinden tarafıma ilettiler bu arada 1 ay içinde 2 3 kere servis garantiye götürdüm ürünü bana garanti takip çizelgesi ve benzeri bir evrak vermediler her gittiğimde öyle sıradan gidip sıradan geliyorum hızar motorum ile tabii ki yapıyor görünüyorlar ama sorun çözülmüyor ürün istediğim gibi değil ben şu an elimde bulunan Mike mk580 ürünün tarafımdan alınıp tarafıma 4500 TL ürün bedelinin ödenmesini talep ediyorum. İlgili görüşme kayıtları ürün görsel ve videoları ekte eklemiş olacağım konu hakkında ivedi şekilde yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler

25 Aralık 2024 15:20

Şikayet sürecinden hiç memnun kalmadım ürünü satan satıcı benim ile hiçbir şekilde iletişime geçmedi ürünümü almadı paramı iade etmedi konu hakkında ivedi şekilde yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

13 Ocak 2025 12:16

Tüketici Hakem Heyeti kararı sonrasında ayıplı ürünü teslim edip kendi verdiğim ürünü almaya gittim kendi ürünümü alırken ürünün Zinciri palası krank kolu fren kolu v. S değişti diyerek 1500 TL ekstra para aldılar ürünü aldıktan sonra denedim ürünün zincirini yanlış takmışlar video ve görsellerini aşağıya eklemiş olacağım lütfen bu kişiye servis e ürün götürmeyin çünkü helal para kazanmıyor hakkım helal değil

19 Ocak 2025 13:57

Tüketici Hakem Heyeti kararı sonrasında ayıplı ürünü teslim edip kendi verdiğim ürünü almaya gittim kendi ürünümü alırken ürünün Zinciri palası krank kolu fren kolu v. S değişti diyerek 1500 TL ekstra para aldılar ürünü aldıktan sonra denedim ürünün fren kolu değişmiş ama fren kolu işlev görmüyor kendi kendine fren yapıyor yayı ile alakalı olduğunu sanıyorum zincirini yanlış takmışlar bu da motorunu zorlayıp motorunun yanmasına neden olacak bir sorun video ve görsellerini aşağıya eklemiş olacağım lütfen bu kişiye servis e ürün götürmeyin çünkü helal para kazanmıyor hakkım helal değil motorum da servise vermeden önce düzenli çalışırken artık stop ediyor hale gelmiş bu şekilde mi insanları mağdur edip insanların parasını alıyorsunuz Tüketici Hakem Heyeti de esnaf için çalışıyor bende esnafım ama böyle bir durumda müşterimi kesinlikle zarara uğratmam müşteri her zaman haklıdır hakkım helal olmasın size bu nasıl esnaflık ayıp be

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 09:15

01 Temmuz 2025 18:39
Kahveci Mühendislik Tırpantör İade Alınmadı!
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Taral Çapa Makinesi: Çalışmayan Motor Ve Destek Eksikliği

17 Nisan 2025 22:07
Sertan sonuçtan hiç memnun değil

Stella Plus 1000: Kalitesiz Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti

24 Aralık 2024 13:08