Telli Grup Yanlış Teklif Ve Haksız Satış: Autogong İle Yaşadığım Sorunlar!

10 Ağustos 2024 13:34

Autogong kazalı araç ihale firmasından aktif olarak kazalı araç alıp satıyorum. Ancak son zamanlarda saçma sapan şeyler yapmaya başladılar. 20***237 plakalı araç açık ihalede Sompo Sigorta'nın aracıdır. Bu araca 14.40'da teklif verdim. Teklifimi yanlışlıkla verdim ve ihale bitmeden önce üye temsilcisi ile görüştüm ve kendisine bilgi verdim. Mail de attım. Ancak Autogong bunu düzeltmedi ve araç yüksek fiyata yanlış teklifle bana kaldı. Daha sonrasında aracı benim haberim olmadan başkasına 40 bin tl zararına sattıklarını ve bu zararı benden mahkeme yoluyla dava ederek alacaklarını söylediler. Böyle firmalarla çalışmak istemiyorum, hakkımızı bile aratmıyorlar. İhale bitmeden önce bilgi verdim diyorum, takmıyorlar. Aracımı neden sattınız bana haber vermeden diyorum, avukatlarla konuşun diyorlar. Hiçbiri derdimizi dinlemeden sadece otomatik konuşuyorlar. Ne bir sorun çözme ne bir yardımcı olma gibi bir durum yok. Haklı olduğum konuda bile haksız muamelesi görüp suçlanıyoruz. Bu firmalara bu kadar büyük rahatlığı kim verdi? Sigortalar mı? Koskoca Sompo Sigorta bunları görmüyor mu, bakmıyor mu? Bu aracı kurumların hizmet bedelleri yüksek olduğu için araç rakamlarının düşük teklif olarak gittiğini görmüyorlar mı? Neden aracı kurumlar bu kadar rahat? Herkes rahat etsin, esnafa pertçi ölsün gebersin. Zaten sözleşmelerimiz var, haklı da çıkamazlar. Geçirebildiğimiz kadar geçirelim, bu mudur yani olay? İstedikleri arabalar olunca kendileri alıp satarlar, bozuk arabalar olunca arkasında durmazlar. İstedikleri zaman açık ihaledeki aracın rakamını aşağı ya da yukarı çekebiliyorlar. Onun bile görselleri mevcuttur. Ben bu bana ödetmek istedikleri 40 bin tl'yi ödemeyeceğim. Haksızlıkla, zorlukla benden alınmaya çalışılan bir para. Sigortaların bu konuları görmesini, takip etmesini, aracı kurumların pertçileri nasıl ezdiklerini ve nasıl yaptırım uyguladıklarını da görmelerini istiyorum.

profile profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Assistance Tarafından Mağdur Edildim!

27 Eylül 2023 16:37
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Bahattin
09 Ekim 2024 21:08
Senol sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Onayı Olmayan Araç Mağduriyeti

18 Mart 2025 13:53
Bianca sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 14:22