Teleskop Televizyonun Sol Üst Köşesinde Göçük Problemi Ve Satıcıdan Yardım Beklentisi

30 Ağustos 2024 02:09

Hepsiburada üzerinden "Teleskop dijital teknoloji hizmetleri ve satış anonim şirketi " satıcısından TCL55p635 140 ekran uydu alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV ürünü 07.08.2024 tarihinde aldık, ürün elime09.08.2024 tarihinde ulaştı ve ulaştıktan yarım saat sonra teknik servis kuruluma geldi. Kutuda herhangi bir ezik, yırtık ve deforme olmamasına rağmen kutuyu görür görmez televizyonun kargo esnasında darbe aldığını söylediler. Kutuyu açıp kurulumu yaptıktan sonra televizyonun çalışır vaziyette olduğunu söylediler ama televizyonun sol üst köşesinde oluşan göçüğü (sebebi belli değil) bize söylemeden gittiler. Biz daha sonra dikkatlice inceleyince sol üst köşede göçük olduğunu fark ettik. Televizyonu aldığımız hafta yoğun hastane işlerimiz olduğundan dolayı televizyonla ilgilenemedik ve bunların yasal iade ve değişim süreci geçtikten sonra farkına vardık. Bu konu hakkında satıcı firmadan bize yardımcı olmasını bekliyoruz.

Emirhan
Emirhan

Süreç ne oldu yardımcı oldular mı?

Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 10:14

06 Eylül 2025 22:14