Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance İş Başvurusu Dönen Yok

29 Ocak 2024 13:41

İş başvurusunda bulunduğum halde, online bir şekilde görüşme yapılıyor. Altı gündür iş başvurusu sonucumu öğrenmeye çalışıyorum; fakat ne geri dönüş yapan var ne de bilgi veren. Tecrübelerim fazlasıyla olmasına rağmen, gerçekten bu kadar kötü bir çalışma prensibine sahip bir firmayla ilk defa karşılaşıyorum. Başvuru yapıyorum, ancak görüşme bile zar zor gerçekleşiyor. Eleman ve personel eksikliği olduğu halde, E*** Hanım'a attığım maillere kimseden dönüş alamıyorum. Gerçekten firma çalışma gidişatı kötü.

15 Nisan 2024 14:10

Bu firma insanlara olumlusunuz deyip aylarca sizi aramayıp siz aradığınızda dahi dönmeyen kalitesiz ve disiplinsiz bir firmadır başvuruda bulunmayın mağdur olursunuz dalga geçerek iş yapıyorlar insanları mağdur eden operasyonel yöneticileri ile dolu kalitesi yerlerde bir firmadır

01 Nisan 2024 14:07

12 Mart itibari ile Sisal projesi için olumlu olduğum halde beni projeye yerleştirmediler. İşe ihtiyacım olduğu halde farklı bir proje olan Sodexo projesinde değerlendirilmek istendiğimde dolduğunu beyan ettiler ve sıranın bende olmadığı gibi bir saçma cümle kullanıp bunca zaman beni havuzda beklettiler bu kadar kalitesi düşük bir iç işleyiş bu firmaya yakışırdı başvuru yaptığıma bin pişman oldum

12 Mart 2024 15:32

Aylardır iş görüşmesi olumlu geçiyor fakat bir türlü görüşme yapılmıyor ne kadar ciddiyetsiz bir şirket politikasına sahiptirler ki maalesef geçiştirici cümleler ile aylarca karşı karşıya kaldım işe alım uzmanlarınız ik biriminiz kurumsallıktan bir yana iş ahlakları kesinlikle sorgulanmalı iş başvurusu yaparken bu firmaya dikkat edin

Volkan
29 Ocak 2024 14:06

Teşekkürler

Volkan
15 Nisan 2024 16:21

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance İlgisizliği

29 Eylül 2023 09:37