Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yanıltıcı Uygulama İle Ton Coin Kazanma Vaadi

Telegram Yanıltıcı Uygulama İle Ton Coin Kazanma Vaadi
26 Ekim 2024 23:02

Ton Spin adında bir Telegram uygulaması var. Burada sözde Ton Coin veriliyor ama maalesef böyle bir şey yokmuş, tamamen yanıltıcı bir uygulama. Neyse, eğer hesaba 0.2 Ton Coin yüklersen 100 Ton Coin kazanıyorsun dediler. Ben de bunu yaptım. Sonra bir bahane olarak 'Bu hesap bunları karşılamıyor' diyerek ödülü yatırmadılar. Bu koybox.com sitesinin derhal ödülümü vermesini rica ediyorum.

Ahmet
Ahmet

Bende aynı şekilde spins oyununu oynuyordum hesabımda hatırı sayılır dolar oluştu onu çekebilmem için my ton wallet hesabımı onaylamam için 20 dolarlık ton almam gerekdıgi yazdı bende ton hesabı güvenli olduğu için aldım. Tabi spin oyununu hesabıma bağlayıp çekmek istediğimde hesaba bağlandığı için bakiyemi çekeyim diye onayladım hesabımda ki ton coini spins oyunu cekdı ve bakiyemide vermiyor. Anlamadığım telegram bu tur oyunların aldatmasına neden müsaade ediyor

Reşit
Reşit

Maalesef bende aynı hataya düştüm. 1.8 Ton paramı bunlara kaptırdım. Nasıl geri alacağım bilemiyorum :(

telegram-yaniltici-uygulama-ile-ton-coin-kazanma-vaadi-1.jpg

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yatırım Tuzağına Düşenlerin Hikayesi

Serkan
30 Ekim 2024 16:52
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Ton Mine Uygulamasında Ödeme Sonrası Çekim Sorunu Ve Destek Eksikliği

Furkan
18 Ağustos 2025 12:17
telegram-ton-mine-uygulamasinda-odeme-sonrasi-cekim-sorunu-ve-destek-eksikligi-2.jpg
telegram-ton-mine-uygulamasinda-odeme-sonrasi-cekim-sorunu-ve-destek-eksikligi-1.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
23 Aralık 2024 16:40